Поділитись:

Екскерівник Ліверпуля: Якби не футбол, Рахім Стерлінг сидів би у в'язниці

Неділя, 24 березня 2024, 14:56
472
0
0
Екскерівник Ліверпуля: Якби не футбол, Рахім Стерлінг сидів би у в'язниці

фото: Getty Images

Рахім Стерлінг залишився "розлюченим і глибоко ображеним" шокуючою заявою екскерівника Ліверпуля Стюарта Веббера, повідомляє The Mirror.

Колишній футбольний директор Норвіча Веббер, якого цитує The Pinkun, заявив, що Джонні Роу, Абу Камара, Макс Ааронс, Джамал Льюїс і Стерлінг потребували футбольної кар'єри, "тому що альтернативою була б в'язниця або щось інше". Стерлінг та інші троє гравців, як повідомляє The Mirror, були розлючені такими коментарями, а один з них особисто звернувся до Веббера з проханням пояснити ситуацію, і, як стверджується у звіті, з тих пір він вибачився перед деякими гравцями та їхніми сім'ями.

Хоча Веббер, як повідомляється, спілкувався з деякими зі згаданих гравців, він ще не говорив зі Стерлінгом або його сім'єю, і неясно, чи будуть вони розмовляти безпосередньо. Веббер працював у Ліверпулі на посаді директора з рекрутингу з 2009 по 2012 рік до переходу в КПР. Він також працював з Вулвз і Гаддерсфілд Таун, а також з Норвічем.

У цьому сезоні Стерлінг провів 25 матчів у складі Челсі, забив шість голів і віддав шість результативних передач. Його вихід з клубу пов'язували з переїздом до Саудівської Аравії, але він налаштований відкинутицю можливість, оскільки намагається повернути свою найкращу форму на Стемфорд Брідж.

Ще невідомо, чи отримає Стерлінг вибачення від Веббера до того, як Челсі зіграє з Бернлі на наступних вихідних. Наразі "сині" посідають 11-те місце в таблиці Прем'єр-ліги, але на них чекає півфінальний матч Кубка Англії проти колишнього клубу Стерлінга - Манчестер Сіті.

Читайте також: Сергій Сидорчук звернувся до вболівальників збірної України

Михайленко: Якщо ми потрапимо на Євро — це буде великий успіх

472
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К