Поділитись:

Жоау Канселу звинуватив Пепа Гвардіолу в брехні

Неділя, 24 березня 2024, 13:49
445
0
0
Жоау Канселу звинуватив Пепа Гвардіолу в брехні

фото: Getty Images

Жоао Канселу звинуватив Пепа Гвардіолу у "брехні" у вибуховій тираді, в якій він також назвав Манчестер Сіті "невдячним".

Канселу націлився на Сіті у вибуховому інтерв'ю, в якому він відповів на заяви Гвардіоли про те, що йому дозволили піти через його реакцію на те, що його відсторонили від роботи. Спочатку Баварія взяла захисника в оренду, а влітку він перейшов до Барселони, де зіграв 32 рази, і тепер він висловився негативно як про ставлення Сіті, так і про заяви Гвардіоли, стверджуючи при цьому, що не має жодних проблем з тим, що пропустив потрійну перемогу клубу в минулому сезоні:

Відповідаючи на запитання про твердження Гвардіоли, що він погано відреагував на те, що залишився поза командою, Канселу сказав:

«Це була брехня! Я ніколи не був для них поганим товаришем по команді, і ви можете запитати про це у (Натана) Аке або Ріко (Льюїса). У мене немає ніякого комплексу переваги або неповноцінності по відношенню до них, але це думка тренера.

 

Я думаю, що Ман Сіті був трохи невдячний, коли сказав це, тому що я був дуже важливим гравцем в ті роки, коли я був там.

 

Я ніколи не підводив у своїй відданості клубу, вболівальникам і завжди віддавав усе. Я пам'ятаю випадок, коли мене пограбували і напали, а наступного дня я грав на Емірейтс проти Арсеналу».

Також він додав, що такі речі не забуваються, адже Канселу залишив дружину і доньку вдома самих, наляканих. Люди запам'ятають це тільки тому, що пан Гвардіола має набагато більше влади, ніж Жоау. 

Канселу насолоджувався трофейним періодом у Сіті, в якому він виграв три титули Прем'єр-ліги, а також Кубок Ліги. У Баварії він виграв Бундеслігу в кампанії 2022-23 років, і ще невідомо, чи додасть він ще одну медаль до своєї зростаючої колекції в Барселоні.

Барселона грає з Лас-Пальмасом у Ла Лізі, і команда Хаві прагне наздогнати лідера - мадридський Реал, який наразі відстає від своїх запеклих конкурентів на вісім очок. Канселу має повернутися до Ман Сіті цього літа після закінчення терміну оренди, оскільки у нього залишається контракт на стадіоні Етіхад до 2027 року, але поки що невідомо, чи поверне його Гвардіола до складу команди.

Читайте також: Названо головного кандидата на пост тренера Наполі

У Кременчуці планують реставрувати стадіон на якому Кремінь грав у Вищій лізі

445
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К