Поділитись:

Розкішна дружина Лаутаро Мартінеса з Інтера вразила шанувальників новими фото

П'ятниця, 22 березня 2024, 17:56
473
2
0
Розкішна дружина Лаутаро Мартінеса з Інтера вразила шанувальників новими фото

Фото: Instagram @Agus.gandolfo

Агустіна Гандольфо, модель і дружина зірки міланського Інтера Лаутаро Мартінеса, нещодавно поділилася приголомшливими фотографіями в соціальних мережах, отримавши похвалу від своїх підписників.

Гандольфо, успішна інфлюенсерка з понад 1,5 мільйонами підписників в Instagram, регулярно використовує цю платформу для спілкування зі своєю аудиторією. В останньому дописі вона насолоджується сонячною відпусткою на Тенеріфе в біло-зеленому бікіні. Інше фото демонструє її тренування у спортзалі.

Шанувальники засипали Гандольфо компліментами в коментарях, високо оцінюючи її красу та фізичну форму. 

Фото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfo

Дівчина досягла успіху в соціальних мережах завдяки постійним публікаціям та активній взаємодії з користувачами. Її контент включає фотографії, відео та рекламу різних брендів.

Тим часом її чоловік Лаутаро Мартінес продовжує відзначатися на полі у складі міланського Інтера. Аргентинський нападник має вражаючу статистику, забивши 26 голів і віддавши 5 гольових передач у 37 матчах цього сезону. 

Фото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfo
Фото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfoФото: Instagram @Agus.gandolfo

Читайте також: Дівчина легкої поведінки стане тренеркою клубу (+ФОТО)

Кохана Мауро Ікарді оголила зад (+ФОТО)

Красива партнерка одноклубника Зінченка (+фото)

473
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS