Поділитись:

Лисицький: Керівництво Колоса вірить, що нам все вдасться

Субота, 16 березня 2024, 16:05
281
0
0
Лисицький: Керівництво Колоса вірить, що нам все вдасться

Спортивний директор Колоса Віталій Лисицький в етері UPL.TV розповів про трансферну політику клубу та довіру до головного тренера команди Ярослава Вишняка.

– У Колоса багато статусних, так би мовити, гравців, а тренерів, здебільшого, з власної кузні берете. Був Костишин, який разом з командою піднімався, зараз Вишняк. По-перше, як оцінюєте роботу Вишняка, і по-друге, наскільки серйозний вотум довіри має той чинний тренерський штаб, який працює зараз з командою?

– На зараз у нас повна довіра, повне розуміння ситуації від президента, від керівництва клуба щодо праці головного тренера Вишняка та його тренерського штабу. Тому ми повністю за них, підтримуємо їх і сподіваємося на те, що в нас все вийде, і всі поставлені цілі будуть здійснені.

– Це позиція і стратегія клубу, що приходять відомі гравці – десь ветерани, десь у самому соку, а от тренери – переважно з власної кузні? Чому не звертаєте увагу на відомі імена, але в тренерському цеху?

– Не забувайте, що в нас молодий клуб. Ми будуємо цю історію, ми пишемо цю історію, як то кажуть. Ми здобуваємо досвід, ми аналізуємо та дивимося вперед.

– У вас чимало орендованих з Шахтаря футболістів – Топалов, Бондаренко, Тотовицький. Які у них перспективи в команді? Які у вас плани на цих гравців? Будете купляти їх чи, можливо, продовжите оренду?

– Скажу так трошки більше, чому ми взяли футболістів в оренду. Минулого чемпіонату ми хотіли відмовитися від орендованих футболістів, але пройшов час, і ми зрозуміли, що, можливо, ми ще не готові на такі дії.

Чому ми беремо футболістів в оренду? Тому що викупити сьогодні таких футболістів ми не можемо. Нам не дозволяє бюджет клубу. Тому інколи ми робимо оренду футболіста.

Читайте також:

Спордир Колоса про трансфер Фесюна: Що таке перемовини?

Україна потрапила до четвертого кошика на жеребкуванні Олімпійських ігор-2024

Кривбас - Колос: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 16 березня 2024

281
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К