Поділитись:

Тренер Полісся: Ми готові перемагати

Субота, 16 березня 2024, 13:40
308
0
0
Тренер Полісся: Ми готові перемагати

фото ФК Полісся

Виконуючий обов'язки головного тренера Полісся Сергій Шищенко в коментарі клубній пресслужбі поділився очікуваннями від матчу 21-го туру УПЛ з Оболонню, який стане дебютним для нього в ролі тренера клубу Прем'єр-ліги. 

"Ми були суперниками, коли я вже був тренером у Першій лізі — той же тренер зараз, тому це команда теж амбітна, вони теж довгі роки не були в УПЛ. Так, зараз вони в зоні вильоту, але вони дуже хороша команда в плані тактики, в плані гри, тому нам буде непросто з ними. Ми готуємось і я думаю, все буде гаразд. Поєдинки з Оболонню завжди були напружені, емоційно напружені. Кубкова гра була — ми обіграли їх, в чемпіонаті гра – ми програли. Тому вони були дуже для суперників нервові. Думаю, і зараз буде так. Буде достатньо моментів і в Оболоні, і в нас. Глядачам сподобається".

"Оболонь" така команда, вона більше акцентує свою увагу на захисті своєму. Тобто той захист складно проходити. Але в той же час з точки зору атаки — це збалансована команда, як і всі інші команди в УПЛ. Це УПЛ, це не Друга ліга, не аматори. Це зовсім інший футбол. Я переглядав не тільки перші матчі, а й останні матчі Оболоні і Полісся — тому ми готові. Ми готові, щоб перемагати. Це дуже важливо для нас в цей час", — сказав в.о. головного тренера Полісся.

Нагадаємо, що матч 21-го туру УПЛ Оболонь полісся відбудеть в суботу, 16 березня, в Києві на стадіоні Оболонь-Арена. Старт гри о 15:30 за київським часом.

Читайте також:

Оболонь - Полісся: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 16 березня 2024

Олександр Денисов: Полісся не готувало заміну Калітвінцеву

Спортивний директор Полісся: Запрошувати нових гравців стає все важче і важче

308
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К