Поділитись:

Netflix випустить документальний фільм про легендарного тренера Жозе Моурінью

П'ятниця, 15 березня 2024, 10:23
214
1
0
Netflix випустить документальний фільм про легендарного тренера Жозе Моурінью

Фото: GettyImages

Стрімінговий сервіс Netflix підтвердив виробництво документального серіалу про видатну кар'єру колишнього наставника Челсі, Реала та Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью. Запланований до виходу на екрани у 2025 році, серіал стане захоплюючою подорожжю через двадцятирічну кар'єру Моурінью, приуроченою до 20-річчя його історичної перемоги в Лізі чемпіонів з Порту.

Спираючись на успіх документального фільму "Девід Бекхем", який вийшов у 2023 році, майбутній проект Netflix обіцяє глибоке занурення в життя та досягнення Моурінью. Ексклюзивні інтерв'ю з самим "Особливим", а також гравцями, які отримали користь від його наставництва, допоможуть отримати повне уявлення про його вплив на гру в футбол.

Новини про документальний фільм вперше з'явилися на початку цього року, коли Моурінью, який тоді керував Ромою, натякнув на зйомки під час інтерв'ю.  Він згадав про проєкт, пояснюючи своє рішення залишитися в Ромі, незважаючи на вигідні пропозиції з Португалії та Саудівської Аравії. Жартома Моурінью зауважив: «Є речі, які будуть відомі лише там [у документальному фільмі], вони мені добре платять!»

Кар'єра Моурінью, який з моменту свого дебюту на тренерській ниві здобув 26 головних титулів, є не що інше, як надзвичайною. Серед найяскравіших моментів - перемоги поспіль у Прем'єр-лізі з Челсі, безпрецедентне потрійне чемпіонство з міланським Інтером і перемога в Лізі Європи з Манчестер Юнайтед.

Читайте також:

214
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К