Поділитись:

Вінісіус Жуніор знову постраждав від расистських образ (+відео)

Четвер, 14 березня 2024, 13:17
272
0
0
Вінісіус Жуніор знову постраждав від расистських образ (+відео)

фото: Getty Images

Напередодні матчу проти Інтера вболівальники мадридського Атлетіко знову ображали расистськими вигуками зірку мадридського Реала Вінісіуса Жуніора.

Расистські вигуки на адресу Вінісіуса з боку вболівальників були чутні за межами стадіону іспанської команди. Це далеко не перший випадок, коли Жуніор, який грає за запеклого суперника Атлетіко - мадридський Реал, стає жертвою расистських насмішок. Незадовго до матчу Ліги чемпіонів користувачі соціальних мереж опублікували відео, на яких вони лають форварда, називаючи його "шимпанзе".

Під час мадридського дербі у 2021 році бразилець став об'єктом знущань з боку фанатів Атлетіко, які вигукували мавпячі кричалки та жести. Бразилець закликав іспанський уряд втрутитися, але після розслідування було визнано, що дії вболівальників "не становили злочину". Іспанська прокуратура послалася на інтенсивність мадридського дербі і той факт, що події "тривали лише кілька секунд" і відбувалися в обстановці "максимальної ворожості".

Прихильники Атлетіко нападали на Вінісіуса і раніше. У лютому 2023 року чотирьох фанатів засудили за інцидент, коли манекен у футболці Вінісіуса повісили на мосту з написом "Мадрид ненавидить Реал".

За повідомленням Daily Mail, Атлетіко може зіткнутися з серйозними юридичними наслідками за расистські кричалки своїх фанатів на адресу Вінісіуса. Наразі не можна стверджувати, що атмосфера "масового суперництва" вплинула на вболівальників, як це раніше використовувалося в якості захисту, оскільки Реал не був причетний до нічиєї. Раніше Inicius вже закликав до довічної дискваліфікації вболівальників, викритих у расистських зловживаннях.

 

Читайте також: Астон Вілла - Аякс: прогноз Конкурента на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Конференцій, 14 березня 2024

Ілля Забарний: Я зроблю все, для того, щоб потрапити на Євро-2024

272
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К