Поділитись:

Барселона готова продати свого захисника Рональда Араухо

Четвер, 14 березня 2024, 12:16
270
0
0
Барселона готова продати свого захисника Рональда Араухо

Gettyimages

Повідомляється, що Барселона готова вислухати пропозиції щодо захисника Рональда Араухо, за якого виставлено цінник близько 100 мільйонів євро.

Уругвайський центральний захисник, підписаний з Бостон Рівер у 2018 році за суму, яка зрештою може сягнути 5,2 мільйона євро, став одним з основних гравців у захисті Барселони. Він провів 142 матчі у всіх турнірах, забив вісім голів і допоміг клубу виграти Ла Лігу та Копа дель Рей.

Незважаючи на його досягнення та контракт до 2026 року, навколо довгострокового майбутнього Араухо на Камп Ноу точаться спекуляції. Добре відомі фінансові труднощі Барселони означають, що приваблива пропозиція стосовно Араухо може бути дуже спокусливою. Хоча сам гравець стверджує, що щасливий у клубі, він також визнав, що його майбутнє залежить від рішень клубу.

За інформацією ESPN, керівництво Барселони може відпустити Араухо, якщо надійде пропозиція в районі 100 мільйонів євро. Цього літа клуб повинен провести суттєві бюджетні скорочення через зменшення ліміту заробітної плати в Ла Лізі, щоб вивільнити кошти для потенційних нових підписань.

До захисника проявляють інтерес мюнхенська Баварія та клуби Прем'єр-ліги, а в повідомленні йдеться про те, що "один великий клуб" з Англії готовий зробити пропозицію, якщо Барселона підтвердить, що він готовий підписати з ними контракт.

Джерело: ESPN

Читайте також: Гравець спартака Квінсі Промес заарештований в Дубаї за контрабанду кокаїну

Скільки коштують пости в Instagram зірок Ліги чемпіонів

Атлетіко отримає премію в розмірі 50 мільйонів євро за рахунок Барселони

270
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К