Аталанта - Спортінг: прогноз Конкурента на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, 14 березня 2024

Автор: Іван Чирко |
Четвер, 14 березня 2024, 14:18

Фото Getty Images

Аталанта мала перевагу над Спортінгом в Лісабоні, але в підсумку матч завершився внічию (1-1). Тому все вирішуватиметься сьогодні в Бергамо, починаючи з 22:00 за київським часом.

Аталанта

Команда Гасперіні продовжуює крокувати надскладним календар, граючи поспіль майже зі всіма лідерами Серії А. Ось і між зустрічами зі Спортінгом у них був топматч в чемпіонаті Італії з Ювентусом. Завершився він з рахунком (2-2), хоч Аталанта і виграла перший тайм (1-0). Загалом це була вже п'ята гра поспіль для "богині", коли її гравці йдуть з поля без перемоги.

Сьогодні вони намагатимуться нарешті перервати цю серію. Тим більше, що в розпорядженні Гасперіні всі гравці команди. Травм та дискваліфікації перед цим матчем у "бергамасок" немає.

Спортінг

"Леви" впевнено крокують від матчу до матчу в Лізі Португал. Ось і на цих вихідних вони спокійно розібрались із Аруокою (3-0). Це дозволяє їм продовжувати лідирували в турнірній таблиці, випереджаючи на 1 бал Бенфіку і це ще з матчем в запасі.

При цьому Рубен Аморім не приховує, що головна ціль Спортінга - це чемпіонство в Португалії і Ліга Європи не основний турнір для його команди. Це було видно і в першому матчі, де лісабонці вийшли на матч без кількох лідерів у стартовому складі. Проте вони зіграли внічию і мають хороші шанси на вихід у чвертьфінал. Щоправда для цього їм потрібно зробити те, що Спортінгу ще ніколи не вдавалося. А саме перемогти в Італії, оскільки за 17 матчів в цій країні вони не виграли жодного. Та й нічиїх мають лише 4, але одна з них була в цьому сезоні. Сталося це на груповому етапі в матчі з Аталантою (1-1). Може настав час і для перемоги? 

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Аталанту - коефіцієнт 1.90

Ми теж вважаємо, що Аталанта переможе і пройде до чвертьфіналу:

Перемога Аталанти - 54%

Нічия - 29%

Перемога Спортінга - 17%