Поділитись:

Ромаріо зустрічається з жінкою, яка молодша за нього на 24 роки (+ФОТО)

Понеділок, 11 березня 2024, 17:56
511
0
0
Ромаріо зустрічається з жінкою, яка молодша за нього на 24 роки (+ФОТО)

Фото: terrabrasilnoticias

Бразильський футбольний легенда Ромаріо, якому виповнилося 58 років, зустрічається з жінкою, яка на 24 роки молодша за нього. Це сталося після завершення його іншого семимісячного роману з особистістю, яка на 25 років молодша за нього. Його помітили на відпочинку з красивою брюнеткою, яка була в бікіні з прапором Бразилії, на пляжі Ріо-де-Жанейро.

За ніч стало відомо, що загадкова красуня - це 34-річна організаторка заходів Марія Геузіане Сантос. Засоби масової інформації в Бразилії повідомляють, що пара зустрічається вже два місяці. Вони зустрілися в барі в Ріо, де Марія зараз проживає після переїзду зі свого рідного міста Сеара на північному сході Бразилії. Це перший роман пов’язаний з футболістом, після того, як його стосунки з Марселлою Сіолін завершилися в серпні 2022 року.

Фото: terrabrasilnoticiasФото: terrabrasilnoticiasФото: terrabrasilnoticiasФото: terrabrasilnoticias

За тодішніми звітами, Марселла, яка на той момент мала 31 рік, розійшлася з колишнім гравцем збірної Бразилії, дізнавшись, що він її зраджував. Пара планувала одружитися, після того як вони представили одне одного своїм родинам. Марселла відповіла на чутки про невірність, сказавши:

«Ромаріо і я розійшлися через різницю в наших ритмах життя та проєктах. Тому за взаємною згодою ми вирішили залишитися просто друзями».

Фото: terrabrasilnoticiasФото: terrabrasilnoticias

Ромаріо, якому виповнилося 58 років наприкінці січня, збирається відсвяткувати 35-річчя своєї нової коханої в наступному місяці, відноситься до свого останнього роману обережно. Ані футболіст, ані нова жінка в його житті офіційно не підтвердили свої стосунки.

Джерело: The SUN

Читайте також: Cексапільна футболістка Мадлен Райт елегантному вбранні (+ФОТО)

Українська футбольна телеведуча продемонструвала свою силу жінки (+Відео)

Дочка легенди Манчестер Юнайтед позує оголеною (+ФОТО)

Подруга-модель Деле Аллі Сінді знялася у відвертій сукні без бюстгальтера (+фото)

511
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS