Поділитись:

Колишній гравець Зорі повідомив, що луганський клуб досі має заборгованість перед ним

Неділя, 10 березня 2024, 18:54
392
0
0
Колишній гравець Зорі повідомив, що луганський клуб досі має заборгованість перед ним

фото ФК Зоря

Колишній капітан Зорі Максимом Імерековим, який зараз грає за Металіст 1925, повідомив, що Зоря має заборгованість перед ним.

"Зі мною Зоря не розрахувалася. Вони винні мені зарплату десь за чотири місяці. У мене триває діалог з клубом, вони мені телефонують і хочуть все вирішити. Я відкритий до переговорів, але поки що нічого не вирішено. Чи звертався я Палату з вирішення спорів? Так, все в процесі". 

Окрім цього, Імереков розповів, що коли він грав за Зорю затримки по зарплаті, якщо й були, то не великі.

"Коли я грав у Зорі, то великої заборгованості перед футболістами не було, бували й часи, коли постійно платили. Якщо затримка по зарплаті й відбувалася, то несуттєва, десь місяць, для українського футболу це нормально. А яка в них ситуація зараз, я не знаю".

Також Максим розкритикував Зорю, за те, як її керівництво в його часи вело комунікацію з командою та які умови створювало для неї.

"Було ненормально, подробиці говорити не хочу, про них вже розповідали в інших інтерв’ю, але зараз, можливо, щось помінялось, тому що, дивлюсь, гравці там продовжують контракти. Якщо люди в Зорі хочуть щось змінити в команді, то це вони повинні говорити, а не я. Я зараз представляю інший клуб і не хочу згадувати, що було рік тому".

Джерело: Sport-express.ua

Читайте також:

У Зорі відреагували на інформацію про заборгованості перед гравцями

Легіонер Чорноморця втік із команди

У Колосі відреагували на чутки про можливий трансфер Кирила Фесюна

392
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS