Поділитись:

Реал Мадрид - Сельта: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 10 березня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Неділя, 10 березня 2024, 08:16
430
0
0
Реал Мадрид - Сельта: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 10 березня 2024

Фото: GettyImages

Ла Ліга, 28-ий тур – сфокусований на перемогу Реал Мадрид з Андрієм Луніним зустрічає Сельту, яка бореться за виживання. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК Favbet.

 

Реал Мадрид - Сельта

 

Неділя, 10 березня, 19:30.

Реал Мадрид був далекий від своєї найкращої гри проти РБ Лейпциг (1:1), але зробив достатньо, щоб вийти до чвертьфіналу Ліги чемпіонів завдяки своїй третій нічиї за чотири офіційні матчі (1 перемога). Суттєва перевага на вершині Ла Ліги все ще зберігається, але це був важкий тиждень для них, особливо після того, як вони програли апеляцію щодо червоної картки Джуда Беллінгема з минулотижневої нічиєї 2:2 з Валенсією.

Він не тільки пропустить дві гри чемпіонату, але й головний тренер Карло Анчелотті має власні юридичні проблеми після того, як цього тижня його звинуватили в ухиленні від сплати податків під час його першого терміну на посаді. Італієць відкинув звинувачення перед пресою і заявив, що залишається повністю зосередженим на продовженні 18-матчевої безпрограшної серії "Лос Бланкос" в домашніх матчах Ла Ліги (15 перемог, 3 нічиї), визнавши, що їхня гра середи тижня була "слабкою".

Це може дещо підбадьорити гостей Сельту, яка посідає місце на одну позицію вище зони вильоту після важливої перемоги з рахунком 1:0 над аутсайдером Альмерією минулої п'ятниці. Це була своєчасна перемога для тренера, що перебуває під тиском, Рафаеля Бенітеса, оскільки деякі повідомлення припускали, що поразка могла б коштувати йому посади після того, як вони виграли лише один із своїх попередніх семи матчів ліги (2 нічиї, 4 поразки).

Проте, маючи досвід роботи в тренерському штабі Реала Мадрида, Бенітес не чужий такому тиску, і планування першої перемоги Сельти на виїзді в очних зустрічах Ла Ліги з листопада 2006 року (1 нічия, 10 поразок) стало б величезним стимулом для збереження його роботи. Але з лише двома перемогами на виїзді за весь сезон у Ла Лізі (5 нічиїх, 6 поразок), ганебною втратою переваги 2:0 в нічиї 2:2 проти Кадіса в їхній останній такій грі та небажаною статистикою Бенітеса з чотирьох поспіль тренерських поразок від Анчелотті, прогнози для "Лос Селестес" невтішні.

Футболісти, за якими варто стежити: Відсутність Беллінгема може відкрити двері для Брахіма Діаса, щоб збільшити свій ​​рахунок із чотирьох голів у Ла Лізі цього сезону, три з яких відкривали рахунок у матчі. Для гостей корисною формою відзначився Оскар Мінгеса із Сельти, який зробив дві результативні дії у своїх двох останніх матчах у стартовому складі (1 гол, 1 передача).

Цікава статистика: Сельта пропустила голи після 85-ї хвилини у трьох із своїх останніх чотирьох матчів (1 перемога, 1 нічия, 2 поразки).

Очікується, що Реал Мадрид здобуде перемогу, але відволікання юридичними проблемами Анчелотті та втратою Беллінгема може дозволити Сельті зробити цей матч більш конкурентним, ніж очікувалося.

Букмекери вважають Реал фаворитом з коефіцієнтом 1.30.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що "вершкові" переможуть:  

Перемога Валенсії - 65%. 
Нічия - 20%. 
Перемога Гетафе - 15%.

Читайте також: Тренер Мальорки про гравця Барси: Мессі був щуром. Цей негідник такий самий

Барселона відхилила пропозицію в 200 мільйонів євро за свого таланта

430
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К