Поділитись:

Реал Мадрид планує презентацію Мбаппе перед Євро-2024

П'ятниця, 08 березня 2024, 14:33
544
1
0
Реал Мадрид планує презентацію Мбаппе перед Євро-2024

Фото: GettyImages

Незважаючи на відсутність офіційного оголошення, мадридський Реал, схоже, готується до можливого приходу Кіліана Мбаппе цього літа. Французька суперзірка має щільний графік: потенційна зміна клубу, Євро в Німеччині та Олімпійські ігри в Парижі - і все це перед початком сезону Ла Ліги.

Євро триватиме з 14 червня по 14 липня, а олімпійський футбольний турнір відбудеться з 24 липня по 10 серпня. Іспанський сезон розпочинається лише шістьма днями пізніше, 16 серпня.

Такий стислий графік є викликом для мадридського Реала. Вони прагнуть представити Мбаппе на грандіозній презентації на стадіоні Сантьяго Бернабеу, але Євро та Олімпійські ігри обмежують доступні дати.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

За інформацією Marca, якщо Мбаппе або Реал вийдуть у фінал Ліги чемпіонів 1 червня, його презентація, ймовірно, відбудеться між 3 і 6 червня, до того, як він приєднається до збірної Франції. Якщо ж вони пропустять фінал, презентація відбудеться на тиждень раніше.

Таке раннє представлення свідчить про бажання Реала"продемонструвати своє потенційне підписання нового гравця. Однак участь Мбаппе у передсезонній підготовці залишається невизначеною, особливо якщо він поїде на Олімпіаду.

Джерело: Marca

Читайте також: Беллінгем звинувачує суддів Ла Ліги у переслідуванні після отримання червоної картки

Беллінгем прокоментував свою дискваліфікацію

Тренер Вільярреала найняв приватну охоронну фірму перед виїзним матчем Ліги Європи

Барселона цікавиться гравцем Манчестера Юнайтед

544
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К