Поділитись:

Пушич розповів про тяжкість нової травми Степаненка

Понеділок, 04 березня 2024, 12:38
333
0
0
Пушич розповів про тяжкість нової травми Степаненка

фото Getty Images

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич розповів на пресконференції після матчу з Кривбасом (5-2) про нову травму Тараса Степаненка та оцінив гру Дмитра Криськіва на позиції опорного півзахисника.

– Хотілося б дізнатися більше про Тараса Степаненка, який був поза заявкою. І ще одне запитання щодо Дмитра Криськіва: він сьогодні провів фантастичний матч, а розпочинав гру на позиції опорного півзахисника. Чи можна в подальшому розраховувати на Криськіва як на опорника в Шахтарі?

– Перш за все, маю сказати, що мені дуже прикро за Степаненка. Дивіться, він дуже сильно травмувався у міжсезоння, він працював з нами десь один тиждень, а потім кілька тижнів відновлювався після травми. Тарас повернувся, хотів допомогти команді, а тоді отримав нове ушкодження у виїзному матчі з Марселем, і можу сказати, що це була неприємна травма. Та все ж таки з цим ушкодженням він намагався допомогти команді і боровся за неї до того моменту, коли ми отримали висновок, що він більше не може грати, бо він уже виступав, маючи цю серйозну травму. Степаненко демонструє всім нашим гравцям, усій команді, що таке дух спортсмена та дух капітана. Тому мені було дуже шкода, що він не гратиме в цьому та майбутніх матчах, але маємо такі обставини. Я хотів це відзначити, бо не дуже багато людей знають історію його травми. У нього фантастичний характер. Потім ми дещо спробували, спробували декілька речей під час міжсезоння, було кілька можливих варіантів, і я обрав для цієї позиції Криськіва – через його футбольний інтелект та якості. Але він теж травмувався в останні два тижні, тому теж не підходив, завжди був вибір 50 на 50. Це було нелегко для них та для нас. Учора я запитав у нього, чи точно він готовий, чи може грати в цьому матчі? І я побачив у його очах, що він може грати, і він відповів, що може. І я сказав йому, щоб він розпочинав грати так, як ми готувалися у міжсезоння в Туреччині, і він показав багато вмінь на цій позиції. І те, що він сьогодні забив, це не співпадіння, хоча на його позиції головне – не голи, а позиційна гра. І я знаю, що Криськів – багатофункціональний футболіст, він може грати на різних позиціях, у цьому його особливість. Він сьогодні показав хорошу гру, і ми дуже задоволені його виступом. Але повторюся, як я говорив сьогодні у роздягальні після гри: команда робить індивідуального гравця кращим, а не навпаки. Ми грали як команда, ми реагували як команда, ми працювали як команда, і завжди певні індивідуальні гравці будуть виділятися своїми особливими якостями, і це те, що відбулося сьогодні. Тому, так тримати, командо!

Читайте також:

Шахтар переміг Кривбас: господарі забили більше

Григорчук назвав головну причину невдалого старту Чорноморця у весняній частині УПЛ

Рух розірвав контракт із досвідченим півзахисником

333
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS