Поділитись:

Григорчук назвав головну причину невдалого старту Чорноморця у весняній частині УПЛ

Понеділок, 04 березня 2024, 11:33
404
0
0
Григорчук назвав головну причину невдалого старту Чорноморця у весняній частині УПЛ

фото ФК Чорноморець

Головний тренер Чорноморця Роман Григорчук в коментарі ПРОФУТБОЛ Digital пояснив, чому команда невдало виступає на старті весняної частини УПЛ.

– У нас так склалося, що у нас дисбаланс, ми незбалансовані при комплектації (прим. складу). Тим паче ми страшенно запізнилися з комплектацією. На зборах тренувалися 8-9 футболістів, решта – молодь. Через це все воно якось так загальмувало. Зараз ми трохи добрали хоч, Слава Богу, кілька футболістів. Сподіваємося, що через деякий час… Але цей деякий ми маємо грати.

–  Деякий час – це вже після перерви на збірні?

– Думаю, так. Люди, які не грають по 2 місяці – ну спробуйте їх повернути до футболу. У нас прийшли футболісти, чия готовність не на високому рівні. Тому виконувати наші вимоги, грати інтенсивно, як би ми хотіли, вони не можуть. Але це об’єктивно для них, я їх зовсім не звинувачую. Нам взяти футболіста дуже непросто. Не буду нічого такого розшифровувати, але нам у нашій ситуації страшенно важко.

Зазначимо, що в перших двох турах весняної частини УПЛ Чорноморець зіграв внічию з Оболонню (1-0) та програв київському Динамо (1-0).

Читайте також:

Рух розірвав контракт із досвідченим півзахисником

Владислав Кабаєв: Маю більше свободи на полі, а не як з Луческу...

Даріо Срна: Ми збудуємо найсильніший Шахтар в історії

404
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS