Поділитись:

Барселона розглядає три сценарії щодо майбутнього екіпіровки

Субота, 02 березня 2024, 18:10
381
0
0
Барселона розглядає три сценарії щодо майбутнього екіпіровки

Фото: GettyImages

Барселона втягнута у внутрішню дискусію щодо виробника екіпіровки на наступний сезон. На столі три варіанти, кожен з яких має свій набір наслідків.

Основне питання стосується потенційних наслідків припинення довготривалої співпраці з Nike. За інформацією Mundo Deportivo, дехто в клубі виступає за збереження позицій, в той час як інші схиляються до вигідної пропозиції від Puma, яка вимагає розірвання контракту з Nike.

Пункт контракту, підписаного в травні 2016 року, дає Барселоні право повідомити Nike про своє рішення не продовжувати партнерство за два роки. На щастя, Барселона наразі вкладається в ці часові рамки.  

Деякі члени клубу серйозно розглядають можливість переходу на Puma через більш привабливу фінансову пропозицію. Крім того, вивчається можливість розробки та виробництва власних комплектів протягом року. Такий підхід може виявитися вигідним як тимчасове рішення на час пошуку більш відомого бренду в майбутньому.

Однак, розрив зв'язків з Nike не позбавлений певних ризиків. Потенційний фінансовий удар від втрати гарантованого доходу є основним занепокоєнням. Барселона активно працює над покращенням своїх доходів, щоб відповідати фінансовим правилам Ла Ліги та уникнути дефіциту бюджету. Крім того, розірвання контракту може призвести до юридичних ускладнень і потенційних вимог компенсації від Nike за втрачену вигоду.

Рішення залишається невирішеним. Клуб розглядає можливість створення власного бренду, партнерства з Puma або навіть продовження контракту з Nike, якщо вдасться домовитися про більш вигідну угоду.

Джерело: Mundo Deportivo

Читайте також: Довбик передав українським захисникам ще один автомобіль

Лунін чи Кепа: у кого краща статистика в сезоні 2023/24?

Жирона хоче купити перспективного вихованця Барселони

381
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К