Поділитись:

УПЛ: прогноз Конкурента на матчі 2 березня 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 02 березня 2024, 10:33
372
0
0
УПЛ: прогноз Конкурента на матчі 2 березня 2024

Фото НК Верес

Сьогодні, 2 березня, в УПЛ відбудеться одразу 4 матчі 19-го туру. Серед яких буде "протистояння невдах", як його назвав Віктор Скрипник, між Минаєм та Металістом 1925. А також матчі претендентів на єврокубки і битва Ворскли, яка намагається уникнути боротьби за вживання, та Вереса, який хоче покинути зону вильоту.

Минай - Металіст 1925

Субота 2 березня, 13:00

Матч двох команд, які борються за виживання та мають найдовші в чемпіонаті серії з поразок та матчів без перемог.

Минай в поточному сезоні ще не перемагав, але двічі відібрав очки в Дніпра-1. Зокрема, й в стартовому матчі весняної частини чемпіонату. Закарпатці в матчі з трьома тривогами зуміли здобути нічию (1-1) в протистоянні зі статусним суперник. Це має додати їм впевненості в собі перед матчами з конкурентами по боротьбі за виживання. А перемагати команді Любеновича потрібно починати вже зараз, оскільки відставання, навіть, від зони перехідних матчів нині складає 8 балів.

Металіст 1925 має найдовшу в чемпіонаті серію поразок - 6 матчів. 5 з них були ще восени, але від цього команді, яку взимку очолив Віктор Скрипник, навряд чи стає легше. Оскільки ці поразки опустили її до зони перехідних матчів. Сталося ж це після матчу з Динамо, де Металіст 1925 добре почав, але потім повністю провалився і міг програвати зі значно більшим рахунком ніж 2-4. Тепер йому потрібно реалібітовуватись перед вболівальниками і доводити, що те що було продемонстровано в другому таймі з Динамо лише випадковість.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Металіст 1925 - коефіцієнт 2.30

Ми теж вважаємо, що Металіст 1925 не програє:

Перемога Минаю - 27%

Нічия - 33%

Перемога Металіста 1925 - 40%

Ворскла - Верес

Субота 2 березня, 15:30

Гра команд двох тренерів-дебютантів УПЛ. Вони вже провели прем'єрні поєдинки і програли їх, а тому сьогодні боротимуться за свою першу перемогу в УПЛ.

Ворскла, яку взимку очолив Сергій Долганський, стартувала в другому колі з поразки від Зорі (0-1). При цьому "зелено-білі" виглядали не зіграними і в них було багато хаосу на полі. Над його зменшення і потрібно було працювати на тижні тренерському штабу, а як він з цим справився побачимо вже сьогодні.

Окрім того, після вчорашньої перемоги ЛНЗ над Поліссям (1-0) Ворскла впала на десяте місце в таблиці. При цьому зберігся її відрив у 8 балів від зони перехідних матчів, але за кілька турів він може зникнути. Тому Долганському та його команді треба поквапитись з дебютною перемогою під керівництвом нового коуча.

Верес взимку очолив Олег Шандрук, який раніше тренував юнацьку команду рівнян. Дебютував він із поразки від Колоса (0-2) і це попри чудову гру команди в першому таймі матчу. І, що важливо, навідміну від тієї ж Ворскли, Верес виглядав у тому матчі набагато цілісніше, а для досягнення результату йому не вистачало реалізації.

В таблиці рівняни знаходяться в зоні вильоту і відстають від рятівного 12-го місця, так само, як і від зони перехідних матчів, на 3 бали. Тому сьогодні перемога для них дуже важлива і потрібна. 

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Ворсклу - 1.80

Ми теж вважаємо, що Ворскла не програє:

Перемога Ворскли - 38%

Нічия - 35%

Перемога Вереса - 27%

Прогноз на матч Динамо - Чорноморець читайте тут

Прогноз на матч Колос - Рух читайте тут

372
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К