Поділитись:

Відомі деталі перемовин Барселони та представників Голанда

Четвер, 29 лютого 2024, 09:22
472
0
0
Відомі деталі перемовин Барселони та представників Голанда

фото: Getty Images

Керівництво Барси сіло за стіл переговорів із представниками зірки Манчестер Сіті Ерлінга Голанда.

Інформацію надало видання Jijantes, яке оприлюднило кадри, на яких спортивний директор Барселони Деко слідує за Рафаелем Піментою та Максвеллом до ресторану в Каталонії.

Пімента та Максвелл виступають як представники цілої низки гравців з усього континенту. Але в центрі розмови було майбутнє вищезгаданого Ерлінга Голанда.

Фронтмен Голанд, звісно, зараз грає в Англії, в Манчестер Сіті Пепа Гвардіоли. Норвежець щойно повернувся з чергового пам'ятного виїзду в середині тижня, в якому він забив п'ять з шести голів Сіті на шляху до перемоги в Кубку Англії над Лутон Таун.

Таким чином, загальний рахунок Голанда в кампанії склав 27 голів, всього за 30 матчів. І саме завдяки такій результативності ім'я 23-річного гравця повернулося на перший план у Барселоні.

Як повідомляє Jijantes, раніше Деко поставив під сумнів Піменти та Максвелла поєднання майбутнього Голанда та Манчестер.

Це при тому, що колишній гравець дортмундської Боруссії, незважаючи на поточні фінансові проблеми клубу, зберігає свій статус "омріяного" підписання президента Барселони Жоана Лапорти.

Зважаючи на те, що Роберт Левандовскі, ймовірно, покине Камп Ноу протягом наступних кількох сезонів, а мадридський Реал цього літа збирається поповнити свої і без того зіркові ряди нападників Кіліаном Мбаппе, схоже, що керівництво Барси придивляється до того, що може спричинити сейсмічний сплеск на трансферному ринку в недалекому майбутньому.

Читайте також: Довбик і Циганков - у Топ-30 бомбардирів Ла Ліги сезону 2023/2024

Барселона розглядає можливість вільного трансферу воротаря Давіда де Хеа

472
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К