Поділитись:

Артем Кравець про трансферну політику Динамо: Не інертні, але не будемо витрачати шалені гроші під час війни

Понеділок, 26 лютого 2024, 12:55
821
0
0
Артем Кравець про трансферну політику Динамо: Не інертні, але не будемо витрачати шалені гроші під час війни

Фото: Динамо Київ

Екснападник Динамо та збірної України, а нині радник президента київського клубу Артем Кравець прокоментував трансферну політику команди в ефірі УПЛ ТБ.

Кравець запевнив, що Динамо не веде себе пасивно на трансферному ринку, але при цьому розставляє пріоритети з урахуванням повномасштабної війни в Україні.

«Динамо Київ не інертне. Просто Динамо Київ правильно розставляє пріоритети у своїй трансферній політиці. І враховуючи, що в нашій країні все ж таки, не будемо забувати, йде повномасштабна війна, на мою субʼєктивну думку витрачати величезні гроші на те, щоб підсилювати футбольні команди - це якось не етично з моральної точки зору», - заявив Кравець.

За його словами, Динамо прагне знаходити підсилення за "нормальні, адекватні гроші", щоб нові гравці дійсно приносили користь команді.

«Динамо старається знайти шляхи підсилення за нормальні, адекватні гроші, так щоб команда цим підсиленням саме підсилилася. Ця людина прийшла та допомогла досягти якихось результатів. А взяти когось задля того, аби тільки взяти, і щоб ця людина прийшла і закрила дорогу нашим молодим гравцям, які є у нас в школі, - а в нас є талановиті гравці, - я думаю, що це не потрібно», - додав Кравець.

Читайте також: Статутний капітал Полісся збільшено на 268 мільйонів гривень

Український півзахисник перебуває на перегляді у російському клубі

Ультрас Динамо Загреб вивісили банер з українським воїном (+фото)

821
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS