Поділитись:

АПЛ: Прогноз Кріса Саттона на матч Вест Гем - Брентфорд  лютого 2024

Понеділок, 26 лютого 2024, 08:34
336
0
0
АПЛ: Прогноз Кріса Саттона на матч Вест Гем - Брентфорд  лютого 2024

Фото: GettyImages

Вест Гем прийматиме Брендфорд з Єгором Ярмолюком в рамках 26 туру АПЛ. Напередодні цієї зустрічі футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїм прогнозом на результат матчу. Поєдинок відбудеться в понеділок 26 лютого, старт о 22:00 за київським часом. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК Favbet

 

Вест Гем - Брентфорд 

Обидві ці команди дуже потребують перемоги. Брентфорд насправді дуже добре зіграв після мінімальної поразки від Манчестер Сіті, і у мене є підозра, що і тут вони чогось доб'ються.

Атмосфера, настрій і все, що оточує наставника Вест Гема Девіда Моєса, точно не допоможе його команді. Я думаю, що це насправді спрацює проти "молотобійців".

Я дуже співчуваю Моєсу з приводу того, що зараз відбувається. Це, безумовно, впливає на домашню форму його команди, тому що їм бракує впевненості у власних силах.

Я сподіваюся, що Моєс виграє, і я сподіваюся, що вболівальники підтримають його. Але я не бачу, що танеться ні те, ні інше.

Він багато чого досягнув, але відчувається, що ситуація змінилася. Тепер більше вболівальників проти нього. Це трохи схоже на те, що сталося з Роєм Ходжсоном у Крістал Пелес, і ми бачили, чим це закінчилося.

 

Прогноз Саттона: 1-2

Читайте також: Агуеро може повернутися у футбол після дворічної перерви

Артета в захваті від гри Арсеналу, який розгромив Ньюкасл

336
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К