Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на матчі 24 лютого 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 24 лютого 2024, 08:45
330
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на матчі 24 лютого 2024

Фото Getty Images

Традиційно в суботу в європейських чемпіонатах відбуваються центральні матчі в турі. Проте сьогодні, 24 лютого, в Серії А таких протистоянь не буде. Оскільки більшість топкоманд на тижні грали в Єврокубках і зіграють завтра. Але це не означає, що не буде цікавого футболу. Тому що, зокрема, свої матчі зіграють команди українців - Емполі та Дженоа.

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цих матчів, то можете скористатись бонусами від нашого партнера. 

Сассуоло - Емполі

Субота 24 лютого, 16:00

Матч борців за виживання, які в таблиці розділяє лише 2 бали на користь тосканців. Тому це має бути справжня "гра за 6 очок".

Сассуоло підходить до неї, знаходячись в зоні вильоту. "Нероверді" мають 20 набраних балів та 18-те місце в таблиці. Такого з ними вже давно не було, а за останні роки вони і взагалі звикли до боротьби за топ-10, а то і Єврокубки. Тепер же настали часи перевірки на місцність боротьбою за виживання.

Покищо Сассуоло це не дуже вдається, оскільки команда не може перемогти вже 5 матчів поспіль.

Емполі ж таку саму кількість ігор не програє. Ця ж цифра співпадає і з кількості матчів Давіде Ніколи на чолі тосканців. Новий коуч вдихнув нове життя в команду і вона почала регулярно здобувати очки, завдяки чому вже піднялась на 16-те місце. А в разі перемоги сьогодні може збільшити відрив від зони вильоту до 5 балів і вперше в сезоні увійти до топ-15.

Здається, це чудова мотивація для команди, як і бажання реваншуватись за поразку в першому колі. Тоді Емполі вдома поступився з рахунком 3-4, а один з голів у тому матчі забив Віктор Коваленко. Щоправда потім те взяття воріт переписали на автогол захисника "нероверді". Тому сьогодні Віктору потрібно повторити своє досягнення, щоб таки потрапити в протокол матчу з Сассуоло, як автор результативної дії.

Букмекери бачать фаворитом матчу Сассуоло - коефіцієнт 2.30

Ми ж вважаємо, що Емполі не програє:

Перемога Сассуоло - 29%

Нічия - 34%

Перемога Емполі - 37%

Салернітана - Монца

Субота 24 лютого, 19:00

У попередньому турі обидві команди зіграли з міланськими грандами, але зробили це зовсім по-різному. Салернітана без шансів поступилась Інтеру (0-4), а Монца вперше в історії перемогла Мілан (4-2). Тепер же вони зустірнуться між собою і фаворит тут очевидний. 

Салернітана перед попереднім туром змінила тренера. Філіппо Індзагі пішов, а на його місце взяли Фабіо Ліверані. Дебют якого відбувся якраз в грі з Інтером, де шансів на вдалий старт не було. Тепер же він дебютує перед власними фанатами, які попри все у великій кількості приходять на стадіон в Салерно. Не заважає їм, навіть останнє місце "морських коників" у таблиці.

Монца ж йде в середині турнірки і грає, як типовий середняк. "Бьянкороссі" можуть взяти очки з ким хочеш і так само втратити їх. Але в останніх 4-х матчах команда не програє та демонструє впевнену гру. А сьогодні суперник спонукає до продовження цієї серії вдалих поєдинків. Тим більше, що в першому колі Монца прибила Салернітану з рахунком 3-0.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Монцу - коефіцієнт 2.50

Ми теж вважаємо, що Монца переможе:

Перемога Салернітани - 18%

Нічия - 33%

Перемога Монци - 49%

Зірви джекпот тут

Дженоа - Удінезе

Субота 24 лютого, 21:45

Матч двох середняків турнірної таблиці, які розділяє лише 2 позиції в турнірній таблиці, але при цьому між ними аж 7 балів.

І цю перевагу мають господарі сьогоднішнього матчу. Дженоа стабільно відбирає очки в лідерів, або просто фаворитів, як це було в попередньому турі з Наполі (1-1). Це дозволяє Маліновському та компанії бути 12-ми в таблиці, маючи перевагу над зоною вильоту в 10 балів. Здається, у команди Джилардіно не буде проблем з вирішенням завдання на сезон.

Удінезе ж 14-й, але йому до зони вильоту лише 3 бали і це ще в Сассуоло на матч менше. Проте й фріульці в останніх матчах набрали хід та не програють ось вже 4 поєдинки поспіль. Зокрема, їм вдалося обіграти Ювентус на виїзді (1-0). Щоправда після цього була домашня нічия з Кальярі (1-1), але це й не дивно, бо "мирових" в Удінезе вже 14 у поточному сезоні. До речі, одна з них була в першому колі з Дженоа (2-2). А загалом ці команди вже 4 матчі поспіль не можуть визначити сильнішого. 

Букмекери бачать фаворитом матчу Дженоа - коефіцієнт 2.30

Ми вважаємо, що Дженоа не програє:

Перемога Дженоа - 38%

Нічия - 37%

Перемога Удінезе - 27%

Читайте також:

Чорноморець посилився вихованцем Бенфіки, який ставав чемпіоном Європи

Гендиректор Полісся: До арбітрів в першу чергу хтось звертається щодо нечесного арбітражу

Кривбас розгромив ЛНЗ у матчі-відкритті весняної частини УПЛ

330
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К