Поділитись:

УПЛ: прогноз Конкурента на матч ЛНЗ - Кривбас 23 лютого 2024

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 23 лютого 2024, 09:09
452
0
0
УПЛ: прогноз Конкурента на матч ЛНЗ - Кривбас 23 лютого 2024

Фото ФК Кривбас

Сьогодні, 23 лютого, нарешті повертається рідненька УПЛ і одразу з матчем лідера чемпіонату. Так, якщо хтось призабув, Кривбас став зимовим чемпіоном. І сьогодні він проходитиме випробування міцним ЛНЗ, який ще й серйозно посилився в зимову паузу. Старт гри о 15:30 за київським часом. 

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цього матчу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера. 

ЛНЗ

В черкащан взимку відбулась велика перебудова. З команди пішли 8 гравців. Щоправда з основних виконавців команду покинув лише Лопирьонок, який перебрався до Буковини. Також можна згадати про Калюжного, але він не був ключовим гравцем для цієї команди. Окрім того, "фіолетових" покинули Хамелюк, Банада, Селін, Копил, Нич та Савін. 

Натомість було підписано 8 новачків, 6 з яких легіонери. При чому кілька з них були придбані за гроші. Загалом черкащани потратити 700 тисяч євро на трансфери. За ці гроші були придбані ізраїльтянин Бар із Цюриха, косовари Саліху і Яшарі з Дріти та камерунець Бессала з Левадії. Також вільними агентами були підписані люксембуржець Олів'є Тілль, бразилець Італо та українці Каплієнко і Кучеренко.

Більшість з цих виконавців награвались на зборах. Тому не варто дивуватись, якщо склад ЛНЗ буде на 50, а то й більше відсотків, відрізнятись від того, що ми бачили восени. Свої місця в старті мають зберегти Бойко, Пасіч, Муравський та Стасюк. По всім іншим є великі сумніви.

Інше питання, чи встигла команда зігратись на зборах, враховуючи таку кількість новачків і те що вони приходили в різний час. У Дулуба точно було і є багато роботи, а як він з нею справляється побачимо вже сьогодні.

Кривбас

У Вернидуба збори пройшли куди спокійніше. Новачки теж були, але це було точкове підсилення. І наврядчи хтось з них одразу гратиме в стартовому складі. Хіба що, Твердохліб. А ось Микитишин та особливо Сантіні мають чекати свого шансу.

Також попри багато чуток криворіжці зберегли в команді всіх лідерів. А ті хто пішли практично й не грали. Тому Семотюк і Устименко були віддані в оренду Минаю, а Гончарук і взагалі покирув клуб.

"Червоно-білі" залишаються зіграною командою, завдяки стабільності складу. Тому не варто чекати, якихось змін в їх гри. Це буде все той же осінній Кривбас з надійним захистом та гостроми контратаками і стандартами. Зокрема, таким він був і в матчі першого кола з ЛНЗ, у якому виграв з рахунком 2-0, завдяки голам Безкоровайного та Задераки. 

Також варто зазначити, що через не готовність стадіону в Черкасах цей матч відбудеться в Ковалівці і без глядачів. 

Зірви джекпот тут 

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Кривбас - коефіцієнт 2.00

Ми вважаємо, що матч не буде видовищним, оскільки обидві команди роблять ставку на надійну гру в захисті. Але завдяки кращій зіграності Кривбас мінімально переможе:

Перемога ЛНЗ - 21%

Нічия - 31%

Перемога Кривбасу - 48%

Читайте також:

Генеральний директор Кривбасу: Кожен легіонер – це амбасадор України в своїй країні

Відомі суддівські призначення на матчі 18-го туру УПЛ

УАФ відзвітувала про зустріч Шевченка з клубами УПЛ

452
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К