Поділитись:

Люк де Йонг про Ліонеля Мессі: Його неможливо замінити

Вівторок, 20 лютого 2024, 15:55
295
0
0
Люк де Йонг про Ліонеля Мессі: Його неможливо замінити

фото: Getty Images

Люк де Йонг визнає, що займав місце Ліонеля Мессі в роздягальні Барселони, але наполягає, що ніколи не був підписаний як заміна аргентинця.

Влітку 2021 року на Камп Ноу відбулися шокуючі трансферні події, коли восьмиразовий володар "Золотого м'яча" Мессі попрямував до виходу в якості вільного агента. Після того, як він пішов до Парі Сен-Жермен, Барса, відчуваючи брак коштів, взяла в оренду у Севільї нідерландського легіонера Де Йонга.

Після завершення цієї угоди брови були підняті, але Де Йонг каже, що його придбали не для того, щоб замінити в Каталонії великого гравця всіх часів і народів.

«Це було дуже дивно. Звичайно, я не був запрошений як його пряма заміна. Ніхто не може замінити цю людину. Але насправді я сидів на його місці в роздягальні. Це було приємно».

Де Йонг був придбаний Рональдом Куманом, але через кілька тижнів побачив, як його земляка звільнили. Він боровся за регулярний ігровий час під керівництвом Хаві, але забив сім голів у 29 матчах і має приємні спогади, щоб озирнутися назад. Він додав:

«Я забив кілька важливих голів, переважно головою. У якийсь момент моє ім'я на Камп Ноу виспівували при кожному розіграші кутового чи штрафного удару.

 

Здавалося б, що може бути краще, ніж це. Я дуже пишаюся цим».

Де Йонг повернувся на батьківщину в ПСВ і доводить, що у свої 33 роки він продовжує бути плідним гравцем. Цього сезону він забив 27 голів за лідерів Ередивізії, не витрачаючи багато сил на роздуми про те, що могло б бути для нього на Камп Ноу.

Читайте також: Гравець Брюгге розбив голову посеред матчу (+відео)

Еден Азар про коментар Роналду: Я впевнений, команда Ліги 1 виграє

295
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К