Поділитись:

Пеп Гвардіола взяв на себе відповідальність за те, що відпустив чудового нападника

Субота, 17 лютого 2024, 12:12
307
0
0
Пеп Гвардіола взяв на себе відповідальність за те, що відпустив чудового нападника

фото: Getty Images

Палмер завершив несподіваний перехід на Стемфорд Брідж за 42,5 мільйона фунтів стерлінгів (53,5 мільйона доларів) у день дедлайну і чудово проявив себе у новому оточенні. Універсальний нападник відзначився 21 голом у всіх турнірах цього сезону - на додачу до двох голів, які він вже забив за Сіті до переходу - і отримав виклик до національної збірної Англії в листопаді.

Напередодні візиту команди Маурісіо Почеттіно Гвардіола взяв на себе відповідальність за відхід Палмера і пояснив причини рішення відпустити його.

«Після двох або трьох сезонів він хотів отримувати більше хвилин, ніж в минулому сезоні. Я повністю його розумію. Якби Палмер мав хвилини, які я дав Філу [Фодену] з самого початку, Коул Палмер був би тут - але я не дав їх йому. Це моя відповідальність. Чому? Через Бернардо [Сілву], Ріяда [Махреза], Філа. У той момент я вибрав інших».

Хоча рішення Палмера піти далі окупилося на особистому рівні, він став яскравою плямою в цілому невдалому сезоні для Челсі. Вони їдуть на Етіхад, посідаючи 10-те місце в таблиці Прем'єр-ліги.

Тим часом Сіті бореться за перше місце, взявши за звичку розпродавати продукцію своєї академії, щоб отримати 100-відсотковий прибуток. Джеймс Траффорд з Бернлі та нинішній гравець Челсі Ромео Лавія є одними з тих, хто був зміщений в останні сезони, оскільки клуб отримав понад 260 мільйонів фунтів стерлінгів (328 мільйонів доларів ) від молодих гравців, яких вони виховали.

Палмер відчайдушно намагатиметься вплинути на своє повернення до Манчестера. Він довів, що є важливим гравцем для Почеттіно, забиваючи Арсеналу, Тоттенгему, Манчестер Юнайтед та у зворотному матчі проти Сіті. Господарі, однак, будуть беззаперечними фаворитами, оскільки вони прагнуть скоротити відставання від лідера ліги Ліверпуля.

Читайте також: АПЛ: Прогноз Кріса Саттона на матчі 17 лютого 2024

Аліссон може пропустити серйозний відрізок часу через травму

307
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К