Поділитись:

Барселона шукає нового вінгера: Мартінеллі, Кварацхелія чи Мудрик?

Четвер, 15 лютого 2024, 10:23
455
0
0
Барселона шукає нового вінгера: Мартінеллі, Кварацхелія чи Мудрик?

Фото: колаж Футбол.Конкурент

Барселона вже планує літнє трансферне вікно, незважаючи на те, що січневе закрилося лише два тижні тому. Амбіції в Каталонії, як завжди, великі, але залишається питання, чи вистачить бюджету для їх реалізації.

За даними MD, Барселона вважає лівий фланг ключовою позицією для посилення. Клуб планує повернутися до формації 4-3-3 і шукає натурального вінгера, а не гравця типу Жоау Фелікс. Також їм потрібен футболіст, який вміє обігравати один на один.

Є декілька варіантів, якщо Барселоні вдасться вийти з фінансової кризи та зняти обмеження на зарплати. Мрією є Мохамед Салах з Ліверпуля, але його ціна робить це неможливим.

Також Барселона пильно стежить за Габріелем Мартінеллі з Арсеналу. 22-річний футболіст може принести голи та інші необхідні якості, але його контракт діє до 2027 року, а навряд чи Арсенал захоче його продавати.

Ще одне цікаве ім'я — Хвіча Кварацхелія з Наполі. Його контракт також діє до 2027 року, а сам він зізнавався, що мріє грати за Реал Мадрид. Втім, його агент вірить, що Хвіча може заробити більше в іншому клубі.

Ніко Вільямс з Атлетік Більбао випав з поля зору після подовження його контракту до 2027 року. Подейкують, що "блауграна" може звернутися до Чеслі з пропозицією по Михайлу Мудрику. Але "сині" не хочуть відпускати українця.

Джерело: MD

Читайте також: Ліга Європи: прогноз Конкурента на матч Шахтар - Марсель 15 лютого 2024

Хто буде наступним тренером Челсі? Відомі три кандидати

Відомо, скільки матчів дискваліфікації загрожує Беллінгему

 

455
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К