Поділитись:

Нападник шотландського клубу потрапив до лікарні після небезпечного зіткнення на полі

Вівторок, 13 лютого 2024, 15:51
325
0
0
Нападник шотландського клубу потрапив до лікарні після небезпечного зіткнення на полі

фото: Getty Images

Ас шотландської Прем'єр-ліги Міхаель Меллон потрапив до лікарні після жахливого зіткнення голів на вихідних (11.02.). Тренер орендованого нападника Данді Тоні Докерті звинуватив гравця Сент-Джонстона Ліама Гордона в тому, що той завдав йому майже небезпечних для життя травм.

А ще він розлютився на арбітра Девіда Манро за те, що той продовжив гру після жахливого інциденту в компенсований час матчу шотландської Прем'єр-ліги, який завершився перемогою "Темно-синіх" з рахунком 2:1.

20-річний нападник збірної Шотландії U-21 Меллон покинув Бернлі і приєднався до Данді минулого місяця після того, як раніше вражав у Першій та Другій лігах у складі Моркамба. Він вже відзначився на північ від кордону, забивши гол у своєму дебютному матчі та віддавши дві гольові передачі у ворота Лівінгстона.

Однак 11 лютого він зазнав жахливого удару і був доставлений в лікарню з Денс Парку на швидкій допомозі після огидного зіткнення з капітаном Сент-Джонстона Гордоном.

Суддя Манро був всього в декількох метрах від поля, але подав сигнал до продовження гри - хоча лікар Данді доктор МакКормак проігнорував його і вибіг на поле, щоб надати допомогу. Після гри явно емоційно заряджений Докерті не стримувався у своїх висловлюваннях про те, що сталося.

Він сказав: «Він не дуже хороший. Я хотів би, щоб суддя прокоментував це. Для мене це було майже небезпечно для життя. І навіть не отримати за це вилучення...». 

Зараз Данді підтвердив, що подає офіційну скаргу, оскільки вони надали стурбованим вболівальникам оновлену інформацію про стан зірки.

У заяві йдеться «Міхаель отримав значну травму голови у вчорашньому матчі проти Сент-Джонстона, але завдяки швидкому втручанню доктора МакКормака та медичної бригади його стан було стабілізовано, і він був переведений до відділення невідкладної допомоги лікарні Найнвеллс.

Після спеціального обстеження його виписали з відповідними рекомендаціями щодо травми голови. Він продовжить своє відновлення під наглядом медичної команди клубу відповідно до протоколів лікування струсу мозку».

Клуб також додав, що звертається до Шотландської футбольної асоціації з найсерйознішим листом, щоб висловити свою серйозну стурбованість тим, що гра не була зупинена, щоб забезпечити негайну допомогу Міхаелю.

Читайте також: Оточення Мбаппе не переконала пропозиція Реала

Аутсайдер Бундесліги призначив нового головного тренера

325
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К