Поділитись:

Пономарьов: Тренерський штаб уже визначився з основою

Вівторок, 13 лютого 2024, 13:12
438
0
0
Пономарьов: Тренерський штаб уже визначився з основою

фото ФК Рух

Головний тренер Руха розповів про кадровий стан в команді та підготовку до старту в УПЛ.

"На жаль, через струс мозку одержаному в одному з ігрових епізодів найближчим часом уже не зможемо задіяти воротаря Світослава Ванівського. Але на цій позиції в Русі – гостра конкуренція. Ще не визначився з тим чи зіграє післязавтра лідер нападу Юрій Климчук. А от бразильському легіонеру, який на перегляді, скоріше всього, дамо шанс проявити себе. Все ж, на цьому етапі підготовки головне – ігрова практика. Нею мої підопічні забезпечені, тим паче, що йдеться про спаринги з боєздатними візаві".

"Тішить, що після травм уже повернулися в стрій Богдан Слюбик та Олексій Сич.

Що ж до відвідин нашого тренувального табору в Словенії керманичем молодіжної збірної України Унаї Мельгосою, то його приїзд став неабияким стимулом для наших юних гравців. Тим паче, що в розширеному списку кандидатів до молодіжної збірної України чимало гравців Руха.

Чи зіграємо післязавтра в одному зі спарингів в складі, який задіємо 25 лютого з календарному поєдинку УПЛ – з Поліссям? Думаю, що ні, хоча тренерський штаб уже визначився з основою.

Ще важливо, аби всі мали необхідну ігрову практику. А вже після повернення додому під час безпосередньої підготовки до матчу з Поліссям й награватимемо ті тактичні схеми, які візьмемо на озброєння в поєдинку з одним з лідерів УПЛ", - розповів тренер "жовто-чорних".

Зазначимо, що 15-го лютого Рух проведе 2 заключні спаринги на зимоаих зборах. Суперниками львів'ян будуть Бріньє Гросуплє та Тріглав.

Джерело: Sport.ua

Читайте також:

Захисник Руха: Приємно, що Унаї Мельгоса відвідав наші матчі. Така увага мотивує

Андрій Шевченко провів низку зустрічей з футбольними високопосадовцями

Жуніньо: Я хотів залишитися саме в Зорі. Я люблю цей клуб

438
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К