Поділитись:

Ліга чемпіонів: Прогноз Конкурента на матч РБ Лейпциг - Реал Мадрид 13 лютого 2024

Автор: Іван Чирко |
Вівторок, 13 лютого 2024, 08:48
400
0
0
Ліга чемпіонів: Прогноз Конкурента на матч РБ  Лейпциг - Реал Мадрид 13 лютого 2024

Колаж Футбол Конкурент

Всі довго цього чекали і ось нарешті це сталося. Ліга Чемпіонів повертається!

Якщо ви хочете поставити на цей, або якийсь інший матч, то найкращі коефіцієнти тут.

Так, на стадії 1/8 фіналу не надто багато гучних протистоянь, але в кожному з них можна знайти якусь цікавинку. Зокрема, Лейпциг знову зіграє з Реалом, який він обіграв у минулому сезоні. Щоправда це було на стадії групового етапу. Зараз же ці команди вперше зустрінуться в плей-оф. 

Лейпциг підходить до матчу в далеко не найкращій формі. "Бики" виграли лише 1 матч з останніх п'яти. А в останньому турі втратив очки з Аугсбургом (2-2). Таким чином, РБ вже випав із топ-4 Бундесліги. Команда Розе переживає спад і в цей момент її очікує матч з Реалом. З однієї сторони це погана новина, а з іншої чудовий шанс зробити сенсацію і знову повірити в себе. Тим більше, що подібний досвід у Лейпцига є. В минулому сезоні РБ теж мав певні проблеми в чемпіонаті, але на цій же стадії Ліги чемпіонів зумів зіграти внічию з Манчестер Сіті (1-1). Так, потім було 0-7 на виїзді, але то вже інша історія. 

Реал приїздить до Лейпцига з купою проблем. Мадридці в останньому турі Ла Ліги розбили Жирону з рахунком 4-0. При чому зробили вони це без жодного номінального центрального захисника. І сьогодні ввечері є великі шанси знову побачити в центрі захисту Реала пару Карвахаль - Тчуамені, яка не виглядає надійною, навіть, попри успіх в грі з Жироною. До того ж це не єдина проблема Реала, оскільки в тому ж матчі травмувався Беллінгем, який пропустить цей матч. Додайте сюди важку дорогу, яка зайняла багато часу, через те, що довелось 140+ км їхати на автобусі, бо аеропорт Лейпцига не працював. Ба більше, по дорозі мадридці ще й встигли потрапити в ДТП.

Здається, все складається на користь господарів, але чи так це буде насправді? Перевіримо ввечері.

Зірви джекпот тут

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Реал - коефіцієнт 2.20

Всі ми знаємо, що чим важче Реалу тим краще це для нього. Тому, враховуючи всі ті перешкодили, які спіткали мадридців перед цим матчем, ми вважаємо, що вони лише додадуть їм мотивації і Реал переможе:

Перемога Лейпцига - 24%

Нічия - 29%

Перемога Реала - 47%

Читайте також:

Автобус Реала потрапив у ДТП напередодні матчу з РБ Лейпциг

Від шести спонсорів Реал отримає 247 мільйонів євро за рік

Ліга чемпіонів: Прогноз Конкурента на матч Копенгаген - Манчестер Сіті 13 лютого 2024

400
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К