Поділитись:

Тухель розчарований відсутністю "англійського правила" про орендованих гравців

Неділя, 11 лютого 2024, 13:51
368
0
0
Тухель розчарований відсутністю "англійського правила" про орендованих гравців

фото: Getty Images

Гаррі Кейн і Томас Тухель поділилися своїми думками про те, як орендований у мюнхенської Баварії леверкузенським Баєром Йосип Станішич забив у ворота рідного клубу.

Станішич відкрив рахунок у матчі з леверкузенським Байром на 18-й хвилині, а потім Алекс Грімальдо та Джеремі Фрімпонг посилили нещастя Баварії. Після жахливої поразки 3:0 від лідерів чемпіонату Гаррі Кейн відреагував на гол Станішича у ворота свого рідного клубу, а Томас Тухель поскаржився на те, що в Німеччині немає "англійського правила".

Кейн сказав: «Клуб прийняв рішення на початку сезону, і це те, що є. Він хороший гравець, і я тренувався з ним кілька разів. Він хороший гравець, і я тренувався з ним кілька разів. Це не було причиною нашого програшу. Ми програли, тому що не були достатньо хорошими в роботі з м'ячем».

Тухель, з іншого боку, сказав журналістам після гри:

«В Англії є гарне правило, коли ти віддаєш гравця в оренду, він не може грати проти тебе. Для мене це має більше сенсу. Я часто стикався з цим у своїй кар'єрі, коли гравець повертався, щоб переслідувати команду - цього правила, на жаль, не існує в Німеччині. Сьогодні ми були тими, хто страждав від цього. Я бачив Стані раніше і привітав його, але тепер він гравець леверкузенського Баєра. Це все, що я можу сказати».

В Англії орендованим гравцям заборонено грати проти свого клубу в Прем'єр-лізі, хоча вони можуть виступати в кубкових змаганнях. 23-річний футболіст був відправлений в оренду Баварією на початку сезону. За леверкузенців він взяв участь у 19 матчах поточного сезону. Його дебютний гол за команду Хабі Алонсо відбувся в суботу (10.02.) у ворота Баварії.

Команда Тухеля, яка зараз відстає від леверкузенського Баєра на п'ять очок, наступного разу зіграє в Лізі чемпіонів проти Лаціо в першому матчі 1/8 фіналу у середу (13.02.).

Читайте також: Сассуоло близький до зміни тренера

Клуби Серії А готують масштабну реформу італійського футболу

368
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К