Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на 11 лютого 2024

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 11 лютого 2024, 08:44
404
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на 11 лютого 2024

Фото Getty Images

У неділю, 11 лютого, в Серії А відбудеться одразу 5 матчів. Розпочнеться цей великий ігровий день матчем Фіорентини і Фрозіноне у Флоренції, а савершиться чуперматчем на "Сан-Сіро" між Міланом та Наполі. Окрім того, Маліновський зіграє проти своєї колишньої команди та спробує разом з Дженоа зупинити грізну Аталанту.

Якщо ви хочете поставити на якийсь з цих матчів, то найкращі коефіцієнти тут 

Фіорентина - Фрозіноне

Неділя 11 лютого, 13:30

Розпочнеться ігровий день не надто гучною вивіскою. Проте в першому колі Фрозіноне зуміло зупинити "фіалок" (1-1), то чому б їм це не повторити. Тим більше, що Фіорентина зараз знаходиться в не найкращій формі. 3 поразки поспіль яскраве підтвердження цього. Особливо остання з них, коли флорентійці вигравали у Лечче до 90+1 хвилини, а потім пропустили двічі і програли (2-3). Після таких поразок важко відновитись, але потрібно, бо відставання від зони Ліги чемпіонів поступово зростає. Нині воно вже становить 5 балів, а ще донедавна Фіорентина була четвертою...

Фрозіноне так і не може навчитись грати на виїзді. "Канарки" і досі не знають смаку перемог у виїзних матчах. Проте це не заважає їм знаходитись в середині таблиці, оскільки домашніх звитяг у них вдосталь.

Також варто відзначити, що Фіорентина лише одного разу перемагала Фрозіноне в рамках Серії А. Окрім того, їх нинішні наставники Еусебіо Ді Франческо та Віченцо Італьяно обидві очні зустрічі завершили внічию. Тому, як кажуть наші недобрі сусіди, "не все так однозначно".

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Фіорентину - коефіцієнт 1.50

Ми вважаємо, що Фіорентина здобуде складну перемогу:

Перемога Фіорентини - 48%

Нічия - 35%

Перемога Фрозіноне - 17%

Болонья - Лечче

Неділя 11 лютого, 16:00

Болонья в попередньому турі здобула яскраву перемогу над Сассуоло (4-2) та перервала серію з 5 матчів без перемог. Окрім того, це був її перший матч в сезоні, у якому вона забила більше трьох голів. Той випадок, коли дійсно "прорвало" . Та чи вдасться "россоблу" втримати цей темп?

Лечче цілком підходящий для цього опонент. "Джалороссі" погано грають у виїзних матчах, не вигравши жодної гри в гостях. Окрім того, вони 19 матчів поспіль пропускають. Так, це не заважає їм, інколи, дивувати та набирати очки, як це було у попередньому турі з Фіорентиною (3-2) та все ж є всі передумови чекати голів від господарів.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Болонью - коефіцієнт 1.70

Ми теж думаємо, що Болонья переможе:

Перемога Болоньї - 54%

Нічия - 29%

Перемога Лечче - 17%

Монца - Верона

Неділя 11 лютого, 16:00

Матч двох команд, які лихоманить впродовж всього сезону. Монца нині 12, а ще донедавна могла претендувати на Єврокубки. Проте кілька поразок відсунили її з цієї боротьби. У Верони все ще гірше, оскільки вона знаходиться у зоні вильоту і теж страждає, через нестабільність. Ба більше, взимку веронці серйозно змінили склад, продавши лідерів команди. Тому боротьба за виживання стає для них все важчою.

Варто зауважити, що Монца ніколи не програвала Вероні в рамках Серії А. Зокрема, в першому колі "бьянкороссі" здобули перемогу з рахунком 3-1.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Монцу - коефіцієнт 2.10

Ми думаємо, що Монца не програє:

Перемога Монци - 40%

Нічия - 35%

Перемога Верони - 25%

Зірки джекпот тут

Дженоа - Аталанта

Неділя 11 лютого, 19:00

Зустріч двох команд, які знаходяться в прекрасній формі.

Дженоа не програє 8 матчів поспіль, завдяки чому піднялась на 11-те місце в таблиці. Нині генуезці міцний середняк, якому вже можна забувати про боротьбу за виживання. При цьому команда Джилардіно максимально прагматична, що й приносить їй результат. Щодо Руслана Маліновського, то він повинен взяти участь в матчі, але не факт, що українець вийде на поле з перших хвилин, оскільки мав пошкодження в попередньому матчі.

Аталанта без поразок 7 матчів поспіль. А останні 3 виграла. Зокрема, від неї постраждали Мілан (2-1), який "богиня" вибила з Кубка Італії та Лаціо, який без шансів поступився ній в попередньому турі Серії А (3-1). Така впевнена гра дозволяє "бергамаскам" йти в зоні Ліги чемпіонів та мріяти про повернення до найкращого турніру Європи.

Також зауважимо, що Аталанта 8 матчів поспіль не програє Дженоа, а з останніх 14 особистих зустрічей програла лише одного разу.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Аталанту - коефіцієнт 2.10

Ми ж вважаємо, що буде нічия:

Перемога Дженоа - 29%

Нічия - 40%

Перемога Аталанти - 31%

Мілан - Наполі

Неділя 11 лютого, 21:45

Зустріч двох видовищних команд, які частенько дарують шоу в очних зустрічах. Можливо, й цього разу так трапиться?

Форма Мілана натякає на те, що це цілком можливо. "Россонері" 4 матчі поспіль не програють. А якщо прибрати дві поразки від Атлантики (1-2 та 2-3), то взагалі мають серію з 11 матчів без поразок. Тому, якщо ти не Аталанта, то проти Мілана в тебе не багато шансів. "Россонері" багато забивають (46 голів, більше лише в Інтера), але при цьому багато пропускають (27 голів, 10 місце в чемпіонаті). Це й не дивно, оскільки в команди купа травмованих захисників і чудова атака з Пулісіком, Леау, Жиру та іншими.

Наполі ж страждає. Чинні чемпіони Італії знаходяться на восьмій позиції в таблиці. Дуже важко здобувають перемоги і досі грають без Осімхема, який паралельно з цим матчем гратиме у фіналу КАН за збірну Нігерії. Кварацхелія ж вже не той, що був у минулому сезоні, хоч і намагається бути лідером команди. Тому буде не дивно, якщо Мілан доведе серію без поразок у матчах з Наполі до 5 матчів.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Мілан - коефіцієнт 2.00

Ми теж вважаємо, що Мілан переможе:

Перемога Мілана - 51%

Нічия - 29%

Перемога Наполі - 20%

Читайте також:

Інтер у Римі здобув вольову перемогу над Ромою

Катар здолав сенсаційну Йорданію та вдруге поспіль виграв Кубок Азії!

Реал Луніна розгромив Жирону Довбика і Циганкова

 

404
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К