Поділитись:

Президент Бенфіки: Від Трубіна не захоче відмовлятися жоден фанат клубу

Субота, 10 лютого 2024, 14:03
353
0
0
Президент Бенфіки: Від Трубіна не захоче відмовлятися жоден фанат клубу

фото Rui Minderico

Руй Кошта в інтерв'ю BTV розповів про свої останні успіхи на посаді президента Бенфіки та зміни в клубі після його приходу.

"Вони багато в чому пов'язані зі спортивною політикою, яку я окреслив для клубу, а також з фінансовою політикою. Спортивна політика була моїм зобов'язанням перед Бенфікою, і я хочу дотримуватися цієї лінії. Коли ви робите подібну реконструкцію, ви не завжди все робите правильно. У клубі існує максимум: ви можете пропустити гравця, але не критерії. Я не ухиляюся від своїх обов'язків, це природно, що я можу пропустити того чи іншого гравця. Ідея, по суті, полягала в тому, щоб створити кращі команди, які можуть перемагати і захищати клуб у спортивному плані щосезону. Якщо ми подивимося на сьогоднішню ситуацію порівняно з тим, що було півтора роки тому, коли прийшов Роджер Шмідт, то зрозуміємо, що ми почали той сезон з 54 гравцями, плюс 9 придбань, тобто 63 гравці. З цих активів ми враховуємо тих, хто в команді, а також тих, хто в оренді. На даний момент з цих 63 гравців у нас є 31. Частково ця політика була спрямована на монетизацію всіх фінансових аспектів у команді".

"Політика полягає в тому, щоб мати менше гравців і більше якості. Чи я всім задоволений? Ні, я завжди хочу більшого. Це безперервна робота. Я не задоволений на 100 відсотків, але я дуже задоволений тим, що було зроблено за останні півтора року, що вивело Бенфіку на новий рівень. У команді поєднуються молодість і досвід. У нас є 14 гравців віком до 24 років, які захищають клуб і створюють набагато ціннішу модель команди. На мою думку, ми захищені з обох фронтів і набагато якісніше, ніж півтора роки тому. Я задоволений, але завжди хочу більшого і кращого. Те, що було досягнуто до цього часу, залишає мене дуже задоволеним і оптимістичним. Якщо порівнювати склад, то те, що ми маємо сьогодні, набагато цінніше, в цьому немає жодних сумнівів. І навіть у цих 14-ти молодих хлопців ми маємо великий досвід. Якщо ви подивитеся на Трубіна, Антоніу Сілву, Жуана Невеша, Кекчу... жоден фанат Бенфіки не хоче від них відмовлятися, незважаючи на їхній вік. Бенфіка добре підготовлена до майбутнього".

Зазначимо, що після 20-ти турів лідирує в чемпіонаті Португалії, маючи 2 очки переваги над Спортінгом, який має гру в запасі.

Читайте також:

Спортивний директор Вереса: Маленькими кроками кудись рухаємося

Оболонь завершила турецький збір нічиєю з данським Кеге

ЛНЗ віддав двох гравців в оренду до клубу Першої ліги

353
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К