Поділитись:

Півзахисник Челсі розглядає можливість переходу в Барселону

Субота, 10 лютого 2024, 08:26
424
0
1
Півзахисник Челсі розглядає можливість переходу в Барселону

Фото: GettyImages

За повідомленням іспанського видання Diario Sport, аргентинський півзахисник Ензо Фернандес після рекордного трансферу в Челсі розглядає можливість переходу в Барселону.

Ключовий гравець у перемозі Аргентини на Чемпіонаті світу 2022 року, приєднався до "синіх", уклавши рекордну угоду в Прем'єр-лізі. Але поки що його виступи на Стемфорд Брідж нестабільні.

Поточний контракт Фернандеса розрахований до 2032 року. За повідомленнями, він має давню мрію грати за Барселону. Повідомляється про літній трансфер, можливо, на правах оренди через фінансові труднощі Барселони.

Висока ціна Фернандеса та довгостроковий контракт можуть ускладнити будь-яку угоду. А фінансове становище Барси залишається складним.

Якщо це підтвердиться, це буде несподіваним кроком для молодого гравця, який має довгострокові зобов'язання перед Челсі. Це також може свідчити про труднощі з адаптацією до Прем'єр-ліги або про особисте бажання грати в Іспанії. Успішна оренда в Барселоні може покращити репутацію Фернандеса та підвищити його майбутню трансферну вартість.

Джерело: Diario Sport

Читайте також:  

Юрген Клопп розповів про відновлення Салаха

Барселону можуть оштрафувати на велику суму

Левандовский розповів про своє майбутнє в Барселоні

424
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К