Поділитись:

АПЛ: Прогнози Кріса Саттона на матчі 10 лютого 2024

Субота, 10 лютого 2024, 06:50
288
0
1
АПЛ: Прогнози Кріса Саттона на матчі 10 лютого 2024

Фото: GettyImages

Перший ігровий день 24-го туру АПЛ розпочнеться матчем за участі українця - Евертон з Віталієм Миколенком зіграє з Манчестер Сіті. У іншому матчі Ілля Забарний та його Борнмуть зіграють на виїзді з Фулгемом. Ліверпуль прийме Бернлі, битва аутсайдерів - Лутон зійдеться з Шеффілд Юнайтед. Забивний Тоттенгем протистоятиме не меш забивному Брайтону. Вулвергемптон зустрінеться з Брендфордом Єгора Ярмолюка. Завершальний матч дня - Ноттінгем Форест зіграє з Ньюкаслом. 

Футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон зробив прогноз на матчі АПЛ, які відбудуться у суботу 10 лютого. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК Favbet.  

 

Ман Сіті - Евертон 

 

Субота, 10 лютого, 14:30

Манчестер Сіті збирається зробити невелику перерву. Їм потрібно, щоб Ерлінг Голанд знайшов свої бутси для голів. Незабаром у нього все знову піде як по маслу, питання лише в тому, коли.

Ми знаємо, яким буде підхід Евертона. Він полягатиме в тому, щоб спробувати втриматися і контратакувати, а також намагатися загрожувати зі стандартів, як вони робили проти Тоттенгема минулого тижня.

Я знаю, що Сіті пропускає щотижня - з кінця вересня вони зберегли лише один чистий аркуш у чемпіонаті. Але я вважаю, що в суботу все буде по-іншому. Сіті повинен здобути комфортну перемогу.

Евертон все ще перебуває в нижній трійці і йому потрібно якнайшвидше набрати очки. Це набагато більш імовірно в наступних трьох матчах - проти Крістал Пелае, Брайтона і Вест Гема - ніж в цій грі.

 

Прогноз Саттона: 3-0

 

 

 

Фулгем - Борнмут

 

Субота, 10 лютого, 17:00

Минулого тижня Фулегм повинен був перемагати Бернлі, але наприкінці матчу втратив перевагу в два м'ячі. Борнмут також повинен був задовольнитися очком. Я був трохи здивований, що вони не змогли перемогти Ноттінгем Форест.

Це буде нелегко, але в той час як Фулгем погано грає на виїзді протягом усього сезону, їхня домашня форма була пристойною. Я впевнений, що так триватиме і надалі.

Борнмут вразив мене за останні кілька тижнів, і, схоже, вони збираються залишатися на вершині турнірної таблиці досить впевнено. Тому я не знаю, чому ставлю проти них - це просто інтуїтивне відчуття.

 

Прогноз Саттона: 2-1

 

 

 

Ліверпуль - Бернлі

 

Субота, 10 лютого, 17:00

Я був здивований тим, наскільки погано Ліверпуль зіграв проти Арсеналу. Адже кількома днями раніше я писав про їхню гру проти Челсі, де вони були просто на висоті.

Півзахисник "червоних" Домінік Собослай вибув на місяць, що є ударом для команди Юргена Клоппа. Незважаючи на це, я все одно не можу зробити ставку на перемогу Бернлі - я вже давно думав, що вони вилетять.

Ліверпуль не може дозволити собі помилитися. Я не думаю, що вони помиляться. Вони знають, що стоїть на кону після того, як Юрген Клопп піде в кінці сезону.

Я не знаю, чи зможе Дарвін Нуньєс вийти в старті. Але навіть якщо ні, я очікую, що Ліверпуль розгромить Бернлі.

Воротар Джеймс Траффорд дуже добре впорався з грою на Терф Мур у грудні. Цього разу Ліверпуль повинен забрати очки набагато швидше і набагато легше.

 

Прогноз Саттона: 4-0

 

 

 

 


Лутон Таун -Шеффілд Юнайтед

 

 

Субота, 10 лютого, 17:00

Я більше не збираюся ставити проти Лутона. Хоча це, напевно, нашкодить їм зараз.

Кілька тижнів тому вони обіграли Шеффілд Юнайтед на Бремолл Лейн. Хоча їм трохи пощастило, що "леза" забили два голи у власні ворота наприкінці зустрічі.

Мені подобається те, що зробив тренер Лутона Роб Едвардс. Він довів, що я помилявся, але йому ще треба попрацювати, щоб зберегти за ними місце в Прем'єр-лізі.

Протягом усього сезону "капелюшники" не були командою, яка просто сиділа. Я очікую, що вони зможуть поборотися з "лезами" і в цій грі.

Що стосується Шеффілд Юнайтед, як ви можете переконати їх залишитися в АПЛ після того, як вони були принижені Астон Віллою минулого тижня? Я маю чимало спілкування з їхнім тренером Крісом Вайлдером, але я думаю, що це закінчиться черговою поразкою.

 

Прогноз Саттона: 2:1

 

Зірви джекпот ТУТ

 


Тоттенгем - Брайтон

 

Субота, 10 лютого, 17:00

Сон Хен Мін повернувся, або, принаймні, він повинен був тренуватися з Тоттенгемом після вильоту Південної Кореї з Кубка Азії. Якщо він зіграє в цій грі, це буде величезна допомога для "шпор".

Рішарлісон не може перестати забивати. Джеймс Меддісон тільки починає знаходити певний ритм у складі Тоттенгема, але проблема з прогнозуванням цієї гри полягає в тому, що я просто не знаю, яка команда Брайтона вийде на поле.

Підопічні Роберто де Дзербі впевнено перемогли в протистоянні на стадіоні Амекс на початку сезону. Але останнім часом вони дуже нестабільні. Чи побачимо ми "чайки", які програли 4:0 Лутону, чи ті, що оговталися і розгромили Крістал Пелес тижнем пізніше?

Я не уявляю, як ця гра може бути без голів, і у мене є спокуса поставити на нічию. Але я скажу, що "шпори" знайдуть спосіб здобути очки і майже втриматися в боротьбі за чемпіонський титул.

 

Прогноз Саттона: 3-2

 

 

 


Вулвергемптон - Брентфорд

 

Субота, 10 лютого, 17:00

Брентфорд програв вісім з останніх дев'яти матчів чемпіонату і перебуває у скрутному становищі. Їм вкрай необхідний позитивний результат.

Йоан Вісса повинен повернутися до складу "бджіл" після поразки ДР Конго у півфіналі Кубку Африки, і це допоможе.

Але як я можу не вболівати за Вулвз, коли вони перебувають у такій формі, а Педро Нето виглядає так небезпечно. Команда Гарі О'Ніла виграла матч-відповідь у грудні з рахунком 4:1. Я не думаю, що Брентфорд візьме реванш у суботу.

 

Прогноз Саттона: 2:1

 

 

 

 

Ноттінгем Форест - Ньюкасл 

 

Субота, 10 лютого, 19:30 

Я дійсно не знаю, як оцінювати Ньюкасл на даний момент, добре це чи погано. Вони здобули такий вражаючий результат на виїзді проти Астон Вілли, але через кілька днів змушені були боротися за очко вдома з Лутоном.

Команда Едді Хау пропускає багато голів. Зокрема, коли Кріс Вуд зробив хет-трик у ворота "сорок" на Сент-Джеймс Парк кілька тижнів тому. Це ще одна команда, від якої я просто не знаю, що ми отримаємо.

Цього тижня Форесту знадобилися пенальті, щоб пройти Брістоль Сіті в Кубку Англії. Вони все ще чекають на свою першу перемогу в 2024 році. Очевидний результат тут - нічия, тому я збираюся погодитися з цим.

 

Прогноз Саттона: 2-2

288
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К