Поділитись:

Іньєста приєднався до Мессі та інших ексбарселонців на турі Інтер Маямі (+ФОТО)

Середа, 07 лютого 2024, 13:10
380
0
0
Іньєста приєднався до Мессі та інших ексбарселонців на турі Інтер Маямі (+ФОТО)

Фото: GettyImages

Андрес Іньєста побачився зі своїми колишніми партнерами по Барселоні Ліонелем Мессі, Луїсом Суаресом, Жорді Альбою і Серхіо Бускетсом.

Ліонель Мессі знову зустрівся з іншим колишнім гравцем Барселони на передсезонному турі Інтер Маямі 2024 року. Чемпіон світу, який вже разом з Луїсом Суаресом, Жорді Альбою і Серхіо Бускетсом, які приєдналися до нього в команді MLS, тепер побачився з Іньєстою. Колишній півзахисник прибув до Японії, щоб побачити свою колишню команду Віссел Кобе, яка зіграла товариський матч з Інтер Маямі.

Фото: Instagram @andresiniesta8
Фото: Instagram @andresiniesta8

Тур Маямі поки що був зіпсований суперечками і гнівом фанатів, в основному через відсутність часу гри Мессі. Аргентинець зіграв лише останні кілька хвилин у поразці 0-6 від команди Саудівської Професійної Ліги Аль-Наср через травму і взагалі не вийшов на поле проти Гонконгської XI. Мессі наполягав, що він хотів грати і лише "невдача" з травмами не дозволила йому цього зробити. Головний тренер Маямі Тата Мартіно також залишив його на лавці для матчу з Віссел Кобе.

Віссел Кобе вперше в історії виграв J-Лігу в листопаді 2023 року. На жаль для Іньєсти, титул прийшов через п’ять місяців після його відходу з клубу.

Інтер Маямі повернеться до Сполучених Штатів після товариського матчу з Віссел Кобе. Команда Тати Мартіно зіграє останню передсезонну гру проти Ньюеллс Олд Бойз, перш ніж розпочати свою нову кампанію MLS проти Реал Солт Лейк 21 лютого.

Читайте також: Дані Алвеса засудять до дев’яти років в’язниці за зґвалтування в нічному клубі

Футболістка Манчестер Юнайтед поскаржилася на сексизм у футболі

Кайл Вокер погрожував "нокаутувати" Ніла Мопе під час матчу Брентфорд - МанСіті

Перед матчем Ліон - Марсель знову відбулась бійка

 

380
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К