Поділитись:

Названо номінантів на звання найкращого новачка місяця в Бундеслізі

Вівторок, 06 лютого 2024, 13:49
356
0
0
Названо номінантів на звання найкращого новачка місяця в Бундеслізі

фото: Getty Images

Ян Маатсен одразу ж розпочав кар'єру в дортмундській Боруссії. У перший же місяць свого перебування в команді голландець був номінований на звання "Новачок місяця Бундесліги".

Менш ніж через 24 години після прибуття з Челсі Маатсен дебютував у Бундеслізі в матчі проти Дармштадта, зігравши свою роль у перемозі дортмундців з рахунком 3:0.

Замінюючи Рамі Бенсебаіні та Джуліана Раєрсона, Маатсен з тих пір закріпив за собою місце лівого захисника. Він нагадує Рафаеля Геррейро своєю грою в останній третині поля.

У своєму другому матчі за дортмундців Маатсен асистував співвітчизнику Доніелю Малену у грі проти Кельна. З моменту свого переходу з Челсі 21-річний гравець брав участь у кожній грі БВБ, відігравши всі 90 хвилин у чотирьох матчах.

Але Маатсен знаходиться в дуже поважній компанії за нагороду "Новачок місяця Бундесліги" за січень.

Максиміліан Баєр (Гоффенгайм) та Хаві Сімонс (РБ Лейпциг) також були номіновані цього місяця. Сімонс був названий новачком місяця Бундесліги в грудні, в той час як Віктор Боніфас з леверкузенського Баєра отримав нагороду за серпень, вересень, жовтень і листопад.

 

Читайте також: Нещодавно орендований гравець не потрапив до заявки Айнтрахта на ЛІгу Конференцій

Гаррі Кейн встановив ще один рекорд результативності у Бундеслізі

356
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К