Поділитись:

Ліонель Мессі відповідає на негативні коментарі фанатів

Вівторок, 06 лютого 2024, 13:23
579
0
0
Ліонель Мессі відповідає на негативні коментарі фанатів

фото: Getty Images

Відсутність аргентинця у довгоочікуваному матчі перед переповненим стадіоном у Гонконзі перетворилася на піар-невдачу для його команди, яка виступає у Вищій футбольній лізі, та організаторів місцевої події.

Вперше після того, як команду та її співвласника Девіда Бекхема освистали за межами поля, Мессі заявив, що його "розчаровує" те, що він не зміг зіграти, посилаючись на набряк привідного м'яза.

«У Гонконзі у нас було відкрите тренування, і я вийшов, тому що там був такий великий натовп, і там була клініка з дітьми, і я хотів бути там і брати участь», - сказав 36-річний футболіст на прес-конференції в одному з готелів Токіо».

«Але правда в тому, що дискомфорт все ще був, і мені було дуже важко грати. Я розумію, що люди з нетерпінням чекали на цей матч, і сподіваюся, що у мене буде ще одна можливість зіграти в Гонконзі».

Капітан Інтер Маямі, який привів Аргентину до тріумфу на чемпіонаті світу 2022 року, був стриманим щодо того, чи зіграє він у середу в товариському матчі проти чемпіонів Джей-ліги Віссел Кобе.

«Щодо завтрашнього дня, я не знаю, нам потрібно буде подивитися, як все пройде сьогодні на тренуванні. Ми все ще не знаємо, чи зможу я зіграти, але я відчуваю себе набагато краще, ніж кілька днів тому, і дуже хочу зіграти».

Мессі виступив на прес-конференції наодинці після того, як в останню хвилину були скасовані виступи Бекхема, тренера Тати Мартіно і товаришів по команді Серхіо Бускетса, Жорді Альби і Луїса Суареса.

Читайте також: Кріштіану Роналду несподівано відреагував на привітання з 39-річчям від Ман Юнайтед

Перед матчем Ліон - Марсель знову відбулась бійка

579
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К