Поділитись:

Кріштіану Роналду несподівано відреагував на привітання з 39-річчям від Ман Юнайтед

Вівторок, 06 лютого 2024, 11:19
1045
1
0
Кріштіану Роналду несподівано відреагував на привітання з 39-річчям від Ман Юнайтед

фото: Getty Images

Кріштіану Роналду несподівано відреагував на привітання з днем народження від Манчестер Юнайтед через рік після свого дражливого відходу з Олд Траффорд.

Португальська суперзірка здійснив приголомшливе повернення в англійський футбол влітку 2021 року. Менш ніж через 18 місяців його контракт було розірвано через вибухонебезпечне інтерв'ю, яке призвело до сварки з менеджером Еріком тен Хагом, через що професійні стосунки були зіпсовані безповоротно.

Роналду вирушив на Близький Схід після того, як розірвав зв'язки з "Червоними дияволами", і продовжив виступати за саудівський клуб професійної ліги Аль-Наср. У 2023 році він забив 54 голи за клуб і країну, і п'ятиразовий володар "Золотого м'яча" не збирається зупинятися на досягнутому.

5 лютого йому виповнилося 39 років, і привітання з днем народження надходили з усіх куточків планети. Одне з таких привітань було надіслано з Манчестера. Роналду можна було б пробачити ігнорування Юнайтед, враховуючи те, як закінчилося їхнє партнерство, але він вподобав їхній пост у соціальних мережах.

Наразі Роналду відновлюється після прикрої травми, яка не дозволила йому вийти на поле проти вічного суперника Ліонеля Мессі в нещодавньому товариському матчі між Аль-Наср та Інтером з Маямі. Він сподівається повернутися в боротьбу за відновлення змагань у Саудівській Аравії, де 14 лютого Аль-Наср зіграє з Аль-Фейхою в 1/16 фіналу Ліги чемпіонів АФК.

Читайте також: Зірка півзахисту Реала відреагував на повідомлення про завершення кар'єри

Перед матчем Ліон - Марсель знову відбулась бійка

1045
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К