Поділитись:

Перед матчем Ліон - Марсель знову відбулась бійка

Вівторок, 06 лютого 2024, 10:27
589
0
0
Перед матчем Ліон - Марсель знову відбулась бійка

фото: Getty Images

Незважаючи на заборону на в'їзд для вболівальників Олімпіка де Марсель перед матчем проти Олімпіка Ліон, на вболівальника Марселя напали по дорозі на стадіон. 

Уболівальник Марселя їхав у переповненому трамваї, повному вболівальників Ліона, у футболці своєї команди, де, як вважають, він вигукнув "Allez OM" ("Вперед, ОМ"). Цей інцидент набув серйозного характеру, коли на вболівальника напала група з десяти фанатів Ліона. 

Поліція була попереджена про ситуацію і переслідувала нападників, заарештувавши принаймні одного з ліонських уболівальників, в той час як фаната Марселя було доставлено до лікарні Едуарда Ерріо, який отримав вивих плеча під час сутички. 

Це, здається, єдиний випадок насильства, пов'язаний з грою, після того, як виїзні вболівальники були заборонені на матч через події раніше скасованого матчу між цими двома командами в жовтні. 

Той матч був скасований після того, як автобус, що перевозив гравців і персонал Ліона, був атакований фанатами Марселя по дорозі до стадіону Велодром. Тодішній менеджер Ліона Фабіо Гроссо був поранений в око, коли камінь, кинутий в автобус, розбив вікно і поранила менеджера.

Читайте також: Уболівальники Меца напали на поліцію після поразки від Лор'яна

Зірка НБА вже святкує можливий трансфер Мбаппе

589
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К