Поділитись:

Шахтар, першим в Україні, створює команду для військових з ампутаціями

Понеділок, 05 лютого 2024, 17:57
395
1
0
Шахтар, першим в Україні, створює команду для військових з ампутаціями

фото ФК Шахтар

Шахтар повідомив, що розпочинає набір гравців у команду, яка складатиметься з військових які під час бойових дій отримали поранення та, як наслідок, ампутацію кінцівок.

Планується, що на першому етапі до команди увійдуть 20 гравців та головний тренер, які проводитимуть регулярні тренування в Києві та Щасливому (Київська область). Набір футболістів і підготовка тренерів розпочнеться найближчим часом. У майбутньому передбачена участь команди в змаганнях, у тому числі – європейських.

Також цю ініціативу прокоментував генеральний директор "гірників" Сергій Палкін:

"Українські воїни, які віддали своє здоров’я, захищаючи країну від ворога, сьогодні як ніхто потребують підтримки суспільства. За різними оцінками наразі в Україні близько 50 тисяч військовослужбовців мають ампутації через поранення. Шахтар – перший клуб УПЛ, який створює команду для військових з ампутаціями. Наше завдання – створити всі умови для того, щоб ці люди могли інтегруватися та повернутися, наскільки це можливо, до активного життя. Під час організації нової команди ми спиратимемось на міжнародну практику адаптивного футболу".

Читайте також: 

УПЛ затвердила дати та час проведення матчів 18-го туру

Шахтар підписав новий довгостроковий контракт із перспективним півзахисником

Австрійський ЛАСК офіційно придбав гравця збірної України

395
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К