Поділитись:

Головний тренер Боруссії Дортмунд гнівно розкритикував своїх гравців

Понеділок, 05 лютого 2024, 14:46
663
0
0
Головний тренер Боруссії Дортмунд гнівно розкритикував своїх гравців

фото: Getty Images

Дортмундська Боруссія вирушила в гості до Гайденгайму, сподіваючись здобути четверту поспіль перемогу в Бундеслізі. Однак "Шварцгельбен" залишилися розчарованими, оскільки господарі поля наполегливо боролися за очко, і насправді все могло бути набагато гірше для команди Едіна Терзіча.

Тому головний тренер дортмундців був роздратований після свистка на перерву, коли він критикував гру своїх підопічних:

«З тією грою, яку ми показали, ми не заслуговували на більше, ніж одне очко. У нас була гідна команда на полі. Ми повинні були показати тут кращу гру.

Хлопці, які були незадоволені в останні кілька тижнів і місяців, сьогодні отримали шанс, але цього було явно недостатньо. Як команда, ми не змогли відзначитись на полі».

Хоча Терзіч не назвав конкретних гравців, все одно можна побачити тих, у кому 41-річний тренер був розчарований.

Юссуфа Мукоко, Джеймі Байно Гіттенс, Томас Меньє та Саліх Озджан рідко виходили у старті. Тому можна припустити, що послання, яке надіслав Терзіч, було спрямоване саме на цю групу гравців.

Тим не менш, можна поставити під сумнів, чи була відсутність підтримки для цих чотирьох гравців обов'язково виправданою. Хоча вплив Мукоко з лави запасних в останні тижні був незаперечним: 86% успішних пасів, три успішних дриблінги та два створених моменти, він все ж таки мав позитивний вплив на гру порівняно з тими, хто був поруч з ним.

Крім того, в той час як інші, можливо, не досягли того рівня, якого від них очікували, слід поставити питання до більш старших гравців команди Терзіча. Ніклас Фюлкруг і Доніел Мален були невиразними протягом усього сезону, а коли Юліан Брандт недоступний, півзахист Дортмунда загалом не може запалити.

Три перемоги до цього дозволили припустити, що зміни для Дортмунда не за горами. Однак гра показала іншу картину, і в гостях у Гайднегайма це було ще раз підкреслено. 

Можливо, Дортмунд переслідує більша проблема, ніж гравці на полі.

Читайте також: Баварія хоче обійти Манчестер Юнайтед та Тоттенгем у боротьбі за нападника Штутгарта

Мюллер досягнув історичної позначки в Баварії

663
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К