Поділитись:

У Барселоні прокоментували чутки про те, що Клопп замінить головного тренера Хаві

Понеділок, 05 лютого 2024, 14:23
380
0
0
У Барселоні прокоментували чутки про те, що Клопп замінить головного тренера Хаві

фото: Getty Images

Юрген Клопп залишить Ліверпуль після закінчення сезону. Минулого місяця німець скинув бомбу і підтвердив у розлогій заяві, що покине клуб після завершення поточної кампанії.

Незважаючи на те, що 56-річний Юрген завершує свою восьмирічну кар'єру в Ліверпулі, і хоча він запевняв, що не повернеться до керівництва клубом протягом деякого часу, ходили чутки, що він може замінити Хаві в тренувальному таборі Барселони.

Підтвердивши, що Хаві залишить свою посаду в Барселоні через кілька днів після оголошення Клоппа, цей сезон також стане для тренера останнім на Камп Ноу.

Директор Барселони Деко, обговорюючи можливість того, що Клопп прийде на зміну переможцю чемпіонату світу 2010 року, відмовився виключати німця з числа претендентів.

«Клопп - топ-тренер, але я не думаю, що зараз настав час говорити про це. У нас є багато варіантів, майбутнього головного тренера ми обговоримо пізніше».

Очевидно, що вболівальники Барселони та Ліверпуля, які тримають свої карти близько до грудей, будуть дивуватися, чому Деко вирішив не давати більш остаточної відповіді на це питання.

Незалежно від того, чи розглядає Барселона Клоппа як спадкоємця Хаві, чи ні, оскільки німець світового класу є дуже самостійною людиною, вболівальники Ліверпуля будуть знати, що все, що він робитиме далі, буде лише на його власних умовах.

Читайте також: Андрій Лунін поділився неоднозначною думкою про матч Реал - Атлетіко

Анчелотті похвалив Луніна після матчу з Атлетіко

380
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К