Поділитись:

Баварія хоче обійти Манчестер Юнайтед та Тоттенгем у боротьбі за нападника Штутгарта

Неділя, 04 лютого 2024, 11:47
368
0
0
Баварія хоче обійти Манчестер Юнайтед та Тоттенгем у боротьбі за нападника Штутгарта

Фото: GettyImages

Баварія зацікавлена в підписанні Серу Гірассі зі Штутгарта, незважаючи на повідомлення про інтерес з боку Манчестер Юнайтед та Тоттенгема.

За даними Bild, Баварія хоче привести Гірассі в клуб, можливо, як запасного нападника для головного бомбардира Гаррі Кейна. Він коштуватиме 20 мільйонів євро і раніше пов’язувався з обома англійськими клубами. Крім двох клубів Прем’єр-ліги, також існує інтерес з боку Боруссії Дортмунд, Ньюкасла, Атлетіко Мадриду та Мілану. Гвінеєць забив 17 голів у 14 матчах цього сезону.

Гірассі рідко був настільки результативним, його найкращим показником до сезону 2023/24 було 11 голів за Штутгарт у минулому сезоні Бундесліги. Однак, його вражаюча форма, схоже, привернула увагу клубів з усієї Європи.

Нападник представляв збірну Гвінеї на Кубку африканських націй. Він не забив, але його команда досягла чвертьфіналу, де програла 3-1 ДР Конго.

Він повернеться до гри зі Штутгартом після КАН. Вони зіграють проти Баєра Леверкузена в чвертьфіналі Кубка Німеччини у вівторок, 6 лютого.

Джерело: Bild

Читайте також: Мюллер досягнув історичної позначки в Баварії

Чому капітан збірної Англії ніколи не змагався за "Золотий м'яч"

 Гаррі Кейн заохочує своїх дітей до нового хобі в Німеччині

Айнтрахт Франкфурт орендував перспективного нападника ПСЖ

368
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К