Поділитись:

Disney+ хоче купити документальний фільм про останні місяці Клоппа в Ліверпулі

Неділя, 04 лютого 2024, 08:20
299
0
0
Disney+ хоче купити документальний фільм про останні місяці Клоппа в Ліверпулі

Фото: GettyImages

Disney+ веде переговори на суму 10 мільйонів фунтів стерлінгів (13 мільйонів доларів) про придбання документального фільму про Ліверпуль, який покаже останні шість місяців роботи тренера Юргена Клоппа на Енфілді.

Головний тренер "червоних" Клопп оголосив, що піде з посади влітку, завершивши майже дев’ять років роботи в клубі. Незабаром після цього мерсисайдський колектив повідомив, що зробить показ за лаштунками, де розкаже про німецького фахівця в його останні місяці на Енфілді. За даними The Daily Mail, Disney+ веде активні переговори про отримання прав на документальний фільм після того, як Amazon відмовився від можливості купити серіал через стурбованість обмеженим доступом до роздягальні та Netflix також висловив сумніви.

Клопп перетворив Ліверпуль на одну з найкращих команд Європи після того, як успадкував команду, яка не відповідала вазі клубу. 56-річний спеціаліст виграв шість великих трофеїв з "червоними", включаючи Лігу чемпіонів та Прем’єр-лігу, і вони можуть виграти чотири титули в його останньому сезоні на чолі. Це важливіше, ніж документальний фільм, але це може бути цікавіше для глядачів, якщо вони виграють багато трофеїв в останній кампанії Клоппа.

Клопп раніше ветував переговори Ліверпуля з Amazon про документальний фільм у 2018 році. За даними ЗМІ, затвердив цей проєкт лише після того, як отримав гарантії, що оператори не будуть слідувати за його гравцями в роздягальні або інших приватних місцях.

Документальний фільм буде доступний для перегляду після закінчення сезону. 

Читайте також: Артета про відхід Клоппа: Це велика втрата, він був моїм натхненням

Оцінено шанси Ліверпуля на підписання Мбаппе

Тоттенгем підписав 18-річного шведського таланта

АПЛ: Прогнози Кріса Саттона на матчі 3 лютого 2024

299
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К