Поділитись:

АПЛ: Прогнози Кріса Саттона на матчі 3 лютого 2024

Субота, 03 лютого 2024, 06:45
350
0
0
АПЛ: Прогнози Кріса Саттона на матчі 3 лютого 2024

Фото: GettyImages

Арсенал відстає від лідера Прем'єр-ліги Ліверпуля на п'ять очок, тож чи зможе команда Юргена Клоппа покласти край надіям "канонірів" на чемпіонський титул, коли вийде на стадіон Емірейтс? Футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон знову робить прогнози на всі 380 матчів Прем'єр-ліги. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК Favbet.

 

Евертон - Тоттенгем 

Субота, 3 лютого, 14:30.

Це складний період для Евертона, який не виграв жодного з останніх п'яти матчів чемпіонату, а на наступних вихідних гратиме на полі Манчестер Сіті. Вони повернулися в зону вильоту, і голи також не йдуть. Вони забили лише двічі в останніх шести матчах у всіх турнірах.

Варто пам'ятати, однак, що їм не пощастило не отримати нічого в матчі-відповіді перед Різдвом. Тоді Тоттенгем ледве втримав перемогу.

У "шпор" все ще відсутній Сон Хен Мін, але вони знайшли спосіб перемогти Брентфорда в середині тижня. Я не думаю, що їм буде важко забити і тут.

Незважаючи на це, у мене є відчуття, що Евертон не програє, навіть якщо я не бачу, що вони здобудуть перемогу, яка їм так потрібна.

Команда Шона Дайча досягла свого найкращого результату в минулому сезоні, коли вони поїхали до Брайтона і виграли 5:1. Експансивний стиль Тоттенгема може принести їм більше успіху на контратаках, хоча я вважаю, що "шпори" також створять багато моментів.

 

Прогноз Саттона: 2-2

 

Брайтон - Крістал Пелес

 

Субота, 3 лютого, 17:00.

Я дійсно не знаю, що сказати про Брайтон на даний момент. У них був справжній кошмар проти Лутона в середині тижня.

Кристал Пелес виступив набагато краще, двічі вирвавшись вперед і обігравши Шеффілд Юнайтед. Ми побачили, наскільки важливими для їхньої атаки є Майкл Олізе та Еберечі Езе.

Однак обидва гравці отримали пошкодження в матчі з "блейдс", що, мабуть, трохи непокоїть тренера Пелес Роя Ходжсона. Навіть якщо вони обидва будуть готові до цієї гри.

Шість з останніх дев'яти зустрічей між цими двома командами закінчилися внічию 1:1. Тож, напевно, ця серія не продовжиться?

Я думаю, що цього разу буде переможець. Хоча я не впевнений у "чайках" на даний момент, я очікую від них певної реакції.

 

Прогноз Саттона: 2-1

 

Зірви джекпот ТУТ

 

Бернлі - Фулгем

 

Субота, 3 лютого, 17:00.

Скільки разів ми говорили, що для Бернлі ця гра є обов'язковою для перемоги? Схоже, що це ще один такий випадок, адже "клертс" знаходяться на відстані семи очок від безпечного відриву.

Однак Фулгем ще не позбувся проблем. Вони все ще намагаються, але не забивають, і нам доведеться почекати і подивитися, чи змінить це підписання Армандо Брої, орендованого у Челсі.

Домашня форма Бернлі жахлива, але Фулгем жахливо грає на виїзді. Нічия здається очевидним результатом.

 

Прогноз Саттона: 1-1

 

 

Ньюкасл - Лутон

 

Субота, 3 лютого, 17:00.

Обидві ці команди здобули вражаючі перемоги в середині тижня. Лутон також обіграв Ньюкасл на Кенілворт Роуд перед Різдвом, і їхня впевненість з тих пір зросла.

"Сороки" захочуть взяти реванш за ту поразку. У мене є відчуття, що вони його отримають. Травма Олександра Ісака - це удар, але я думаю, що в їхній команді достатньо гравців, навіть якщо він не буде готовий до цієї гри.

Перемога над Віллою завершила чотириматчеву серію поразок у чемпіонаті для команди Едді Хау. Це свідчить про те, що вони повернулися на правильний шлях після всіх спекуляцій про те, що їм доведеться продавати гравців у січні. Тепер їм потрібно зібрати воєдино результати, якщо вони хочуть потрапити до єврокубків. Гонка за вихід туди реально розгортається.

 

Прогноз Саттона: 3-1

 

 

Шеффілд Юнайтед - Астон Вілла

 

Субота, 3 лютого, 17:00.

Кілька тижнів тому Астон Вілла втратила очки проти Шеффілд Юнайтед. Вони не можуть дозволити собі повторити це знову.

Команда Унаї Емері отримувала похвалу протягом усього сезону, але якщо вони не виграють цю гру, люди можуть змінити своє ставлення до них. Вони почнуть виглядати так, ніби збираються вилетіти.

Але я не очікую, що це трапиться. Я вважаю, що Вілла зможе довести свою перевагу і здобуде необхідну їй перемогу.

Оллі Воткінс повернувся на позиції бомбардира в матчі з Ньюкаслом після кількох матчів без забитих м'ячів. Він повинен отримати ще кілька шансів, щоб допомогти своїй команді повернутися в боротьбу.

На противагу цьому, справи у "блейдс" виглядають досить сумно.

Гра проти Крістал Пелес, де вони двічі вели в рахунку, але в підсумку програли, в значній мірі підвела підсумок. Єдиний спосіб, яким я бачу, щоб вони залишилися на плаву, - це якщо Прем'єр-ліга продовжить віднімати очки у команд, що знаходяться вище них.

 

Прогноз Саттона: 1-2

350
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К