Поділитись:

Артета пожартував про обмін дружинами між Зінченком і Вайтом

П'ятниця, 02 лютого 2024, 16:40
888
0
0
Артета пожартував про обмін дружинами між Зінченком і Вайтом

Фото: GettyImages

Головний тренер Арсенала Мікель Артета відкинув будь-які чутки про конфлікт між захисниками Олександром Зінченком і Беном Вайтом, заявивши, що вони - найкращі друзі, які навіть обмінялися дружинами.

На прес-конференції перед матчем з Ліверпулем, який відбудеться у неділю, 4 лютого, Артета прокоментував епізод з гри проти Ноттінгем Форест, коли Зінченко і Вайт накричали один на одного після пропущеного гола.

«Я думаю, що у мене і у журналістів різне розуміння слів "бійка" і "конфлікт". Це було просто обговорення. Я хочу бачити у своїх гравцях пристрасть і бажання, відданість своїй справі. У нас тут не Діснейленд.

 

Зінченко і Вайт - найкращі друзі, вони останні дні живуть разом, навіть обмінялися дружинами (сміється). У нас у команді чудова атмосфера», - сказав Артета.

Зінченко, який перейшов у Арсенал з Манчестер Сіті влітку 2022 року, одружений на українській журналістці Владі Седан, а Вайт, який приєднався до "канонірів" з Брайтона влітку 2021 року, заручений з Міллі Адамс.

Арсенал займає третє місце в Прем’єр-лізі, маючи 46 пунктів після 22 матчів, на 5 менше, ніж лідер Ліверпуль, який програв лише одну гру.

Читайте також: Арсенал змінив назву своєї тренувальної бази після угоди на багато мільйонів

Баварія хотіла підписати Мудрика у січні - ЗМІ

Антоніо Конте може повернутися до Англії та очолити топ-клуб

Расмус Гойлунд повторив вражаючий рекорд Кріштіану Роналду в МЮ

888
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К