Поділитись:

Франк Райкард може повернутися в Барселону на місце Хаві

П'ятниця, 02 лютого 2024, 18:44
319
0
0
Франк Райкард може повернутися в Барселону на місце Хаві

Фото: GettyImages

Президент Барселони Жоан Лапорта нібито звернувся до Франка Райкарда з пропозицією замінити головного тренера Хаві Ернандеса.

44-річний Хаві оголосив, що покине клуб влітку після поразки 3:5 від Вільяреала в Ла Лізі. Райкард, який очолив Барселону в 2003 році, може повернутися і стати наступним наставником каталонців, за інформацією Marca.

Голландський фахівець привів Барселону до видатних успіхів в сезоні 2004/2005, вигравши чемпіонат Іспанії і додавши до нього історичну перемогу в Лізі чемпіонів в Парижі проти Арсеналу в 2006 році. Під його керівництвом Барселона також здобула ще один іспанський титул і Суперкубок.

У 2008 році Лапорта визнав Райкарда одним з найкращих тренерів Барселони в 21 столітті і віддав йому належне за те, що він відкрив нову еру в Каталонії, розвиваючи таланти, як Роналдінью і молодого Ліонеля Мессі. За даними ЗМІ, президент Барселони оптимістично налаштований щодо можливого повернення Райкарда, незважаючи на те, що тренер раніше заявляв, що не має "наміру" знову тренувати, хоча і не "закрив двері повністю" перед тренерською кар’єрою.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Хаві обрав своїм наступником Рафаеля Маркеса, який зараз тренує другу команду Барселони, яка грає в третій лізі Іспанії. Фактично, Маркес був одним з гравців, яких керував Райкард у 2000-х роках разом з Хаві.

З тим, як Хаві має піти 30 червня, Барса розглядає різних кандидатів на пост тренера, серед яких Гансі Флік, Роберто Де Дзербі і Тьяго Мотта. Звернення Лапорти до Райкарда додає цікавості пошукам наступника Хаві, потенційно означаючи сенсаційний повернення в Каталонію легендарного тренера, який був на перерві з січня 2013 року.

Читайте також: Перес звернувся до Луніна перед усією командою!

Спортивний директор Барселони Деку контактує з Гансі Фліком

Барселона підписала новий контракт із перспективним гравцем

319
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К