Поділитись:

Гаррі Кейн заохочує своїх дітей до нового хобі в Німеччині

П'ятниця, 02 лютого 2024, 13:48
621
0
0
Гаррі Кейн заохочує своїх дітей до нового хобі в Німеччині

фото: Getty Images

Гаррі Кейн вірить, що його діти вивчать німецьку мову раніше за нього, а зірка мюнхенської Баварії розповів, як його сім'я облаштовується в Мюнхені.

Влітку 2023 року капітан збірної Англії завершив трансфер на Альянц Арену вартістю 100 млн євро. Після прощання з Прем'єр-лігою у складі Тоттенгема Кейн ненадовго розлучився з дружиною та дітьми, оселившись у розкішному мюнхенському готелі.

Тепер до нього приєдналася партнерка Кейті та їхні четверо дітей, причому наймолодші члени клану Кейнів заохочуються до нових захоплень, які не пов'язані з ганянням м'яча. Кейн розповів The Guardian:

«Зараз вони ходять до школи, а останні пару вихідних каталися на лижах. Для них це дуже корисно. Ми познайомилися з кількома батьками в школі і подружилися з дружинами та дітьми товаришів по команді. Повільно, але впевнено ми починаємо відчувати себе як вдома.

 

Люди запитують, в чому велика різниця, але багато чого з повсякденного життя майже не відрізняється. Ви сумуєте за друзями, яких маєте вдома, або за полем для гольфу, але незабаром ви дізнаєтесь про ці речі тут, і вони стають частиною вашого дому».

Кейн додав, коли його запитали, чи вже встиг він покататися на лижах і чи починає він долати мовний бар'єр у Німеччині:

«Я ще не був, але я хочу піти і подивитися на них. Їм подобається. Вони теж будуть розмовляти мовою раніше за мене».

Кейн швидко освоївся на полі в Баварії, забив 27 голів у 26 матчах, і сподівається, що його рішення вийти із зони професійного та особистого комфорту буде виправданим, коли він здобуде омріяні срібні нагороди у 2024 році.

Читайте також: Айнтрахт Франкфурт орендував перспективного нападника ПСЖ

Баварія хотіла підписати Мудрика у січні - ЗМІ

621
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К