Поділитись:

ШІ обрав найкращих кандидатів на посаду головного тренера Барселони

П'ятниця, 02 лютого 2024, 19:37
459
1
0
ШІ обрав найкращих кандидатів на посаду головного тренера Барселони

Фото: GettyImages

Президент Вісли Краків Ярослав Кролевський скористався своїм досвідом у сфері технологій, щоб скласти список найкращих варіантів для поста головного тренера Барселони.

Тренер Барселони Хаві несподівано оголосив про своє рішення піти з клубу в кінці цього сезону. Це спричинило шок у каталонському клубі, який тепер шукає правильну довгострокову заміну для колишнього півзахисника.

Юрген Клоп також нещодавно оголосив про свої плани покинути Ліверпуль влітку, створивши можливість для деяких драматичних змін у тренерському складі в наступні місяці.

Газета La Repubblica повідомляє, що президент Вісли Краків Кролевський, який також є засновником і генеральним директором технологічної компанії Synerise, використав штучний інтелект, щоб скласти список 10 кандидатів, які були б ідеальними для заміни Хаві в Барселоні влітку.

На першому місці списку знаходиться Іманоль Альгуасіль з Реал Сосьєдад, за ним йдуть Пауло Фонсека з Лілля і Тьяго Мотта з Болоньї. Серед інших виділених тренерів є Стеффен Баумгарт, Хабі Алонсо з Баєра Леверкузен, Рубен Аморім з лісабонського Спортінга та Арне Слот з Фейєнорда.

Список замикають Роберто Де Дзербі з Брайтона, Вінченцо Італіано з Фіорентини і Гарсія Пім’єнта з Лас-Пальмаса. До числа несподівано відсутніх у списку входять Антоніо Конте, Жозе Моурінью і Клопп.

Джерело: La Repubblica

Читайте також: Беллінгем назвав Грінвуда "гвалтівником" (+ВІДЕО)

Барселона підписала новий контракт із перспективним гравцем

Пеп Гвардіола хоче очолити Барселону

459
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К