Поділитись:

Ерлінг Голанд знайшов причину покинути Манчестер Сіті

Четвер, 01 лютого 2024, 15:21
459
0
0
Ерлінг Голанд знайшов причину покинути Манчестер Сіті

фото: Getty Images

Ерлінг Голанд переконаний, що повинен покинути Манчестер Сіті після того, як його не відзначили найвищими індивідуальними нагородами, і клуб не зможе перешкодити його переходу до мадридського Реалу.

Голанд має всі підстави вважатися найкращим нападником у світовому футболі на цей момент. За останні чотири роки виступів у дортмундській Боруссії та Манчестер Сіті норвезька сенсація забивала в середньому трохи менше одного гола за гру.

Це цифри, з якими жоден інший гравець у світі не може зрівнятися протягом чотирьох років.

Норвезький нападник допоміг Ман Сіті виграти трофей у своєму дебютному сезоні в клубі. При цьому він отримав нагороду "Золота бутса" і забив найбільшу кількість голів в одному сезоні Прем'єр-ліги за всю історію.

Однак його не помітили, коли справа дійшла до здобуття найвищих індивідуальних нагород. Голанд поступився Ліонелю Мессі у боротьбі за звання "Найкращий" ФІФА, а також за "Золотий м'яч" 2023 року.

Як повідомляється, Голанд і його представники зрозуміли, що йому необхідно приєднатися до одного з двох найбільших клубів Іспанії, щоб мати законний шанс забрати додому найбажаніші індивідуальні нагороди, згідно з шокуючим одкровенням, опублікованим іспанським виданням AS.

Зважаючи на відомі фінансові проблеми Барселони, мадридський Реал є єдиним практичним вибором. AS повідомляє, що Голанд і його батько Альфе-Інге вважають, що якби Ерлінг повторив свої досягнення в Сіті, одягнувши футболку Реала, він би переміг Мессі в боротьбі за приз ФІФА.

Угода між Ман Сіті та Голандом закінчується влітку 2027 року. Вважається, що в його контракті є пункт про відступні, проте існує багато здогадок щодо точної суми. Як повідомляв Forbes, пункт про звільнення Голанда, який, за чутками, набуде чинності влітку, нібито є дворівневим.

Зазначається, що порівняно з конкурентами Сіті у Прем'єр-лізі, іноземні команди, такі як Реал Мадрид, можуть придбати Голанда за набагато нижчу ціну. Була названа сума в 100 мільйонів євро (близько 85 мільйонів фунтів стерлінгів), хоча інші джерела стверджують, що реальна сума перевищує 100 мільйонів євро.

У другому матеріалі AS стверджується, що Джуд Беллінгем, колишній партнер Голанда по дортмундській Боруссії, був звинувачений у переманюванні нападника до Мадрида.

Читайте також: Арсенал слідкує за зіркою Манчестер Юнайтед

Алехандро Гарначо порадили припинити копіювати Кріштіану Роналду

459
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К