Поділитись:

Спортивний директор Барселони Деку контактує з Гансі Фліком

Четвер, 01 лютого 2024, 19:20
313
0
0
Спортивний директор Барселони Деку контактує з Гансі Фліком

Фото: GettyImages

За інформацією німецького журналіста Крістіана Фалька, Барселона зацікавлена в Гансі Фліку. Чинні чемпіони Ла Ліги шукають нового наставника для своєї команди. Вони вже зв’язалися з колишнім тренером Баварії через Деку, який є спортивним директором Барселони. Президент клубу Жоан Лапорта хоче бачити Фліка у клубі.

Баварія призначила Фліка на місце Ніко Ковача у 2019 році, коли той був звільнений. Це був геніальний хід, адже німецький фахівець привів баварців до треблу в сезоні 2019/20.

Баварія також виграла Бундеслігу у сезоні 2020/21 під керівництвом Фліка. Але в 2021 році він несподівано покинув чемпіонів Німеччини, закінчивши свою роботу з неймовірним показником перемог - 81% на Альянц-Арені. Його наступною роботою стала збірна Німеччини.

Німці призначили його на місце Йоахіма Льова у 2021 році. Але Флік не зміг повторити свій успіх на клубному рівні на міжнародній арені. Німеччина вилетіла з Чемпіонату світу 2022 року на груповому етапі, а потім він втратив роботу минулого року через погану гру.

Але Гансі Флік все ще залишається високо цінованим тренером. Його наступним місцем роботи може стати Барселона, а Жоан Лапорта настоює на його приході. Барселона втратить Хаві Ернандеса в кінці сезону 2023/24, оскільки 44-річний коуч втратив інтерес до роботи. Тому каталонці шукають його заміну, і Флік став їхнім головним кандидатом.

За даними джерела, Деку зв’язався з тренером, щоб запропонувати йому замінити Хаві. Цікаво, що Барселона також намагалася отримати Фліка у 2021 році, але не змогла його переконати. 

Читайте також: Джуд Беллінгем розповів про своє життя в Мадриді

Нічний жах Луніна і Кепи: Куртуа випереджає графіки повернення

Арбітраж Іспанії в центрі нової суперечки

Барселона підписала новий контракт із перспективним гравцем

313
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К